Alarma Incendiu

Alarma Incendiu

Alarma incendiu

Vindem si instalam sisteme de alarma incendiu la un pret ieftin si corect. Suntem avizati pentru proiectarea, instalarea si service pentru sisteme de alarmare la incendiu. Oferim sisteme de alarma antiincendiu cu centrale conventionale de incendiu si centrale adresabile de detectie si alarmare incendiu cu mai multe bucle de detectori. Gama de senzori este variata si este alcatuita din detectori de fum si temperatura conventionali si adresabili, butoane de alarma la incendiu, sirene de alarmare la incendiu conventionale si adresabile,  bariere de fum stingatoare automate de incendiu si alte echipamente de alarmare antiincendiu .


Comparare Produse (0)


Configurator Oferte Sisteme de Alarma Incendiu Conventional si Adresabil

Configurator Oferte -..

0,00RON Fără TVA: 0,00RON

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Printre producatorii de sisteme de detectie si alarma la incendiu comercializati enumeram Bentel, Teletek, Global Fire, C-tec, Hochiki, Kilsen  - sisteme de alarmare la incendiu atat conventionale cat si adresabile cu detectori de fum si temperatura conventionali si adresabili . Instalam sistemele detectie si alarma incendiu in Bucuresti si zonele limitrofe .

333

Licente IGP si Pompieri

Suntem prezenti in domeniul sistemelor de securitate inca din anul 2001.

Licenta IGP pentru instalare si proiectare sisteme de securitate: camere supraveghere video, sisteme de alarma, control acces cu pontaj, antifurt magazine etc.

Licenta IGP Instalare si Proiectare

Licenta IGP

Licenta Instalare sisteme de alarmare la incendiu

Licenta IGSU Instalare 

Licenta IGSU Instalare

Licenta Proiectare sisteme de alarma incendiu

Licenta IGSU Proiectare

Licenta IGSU Proiectare

Licenta Analiza de Risc

Licenta Analiza de Risc

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)