Antifurt Magazine

Antifurt Magazine

Sisteme antifurt magazine

Vindem si instalam sisteme antifurt magazine alcatuite din antene antifurt magazine ( porti antifurt magazine ) , dezactivatoare etichete adezive eas si detasatoare taguri rigide inclusiv pentru supertag. Sistemele de antifurt magazine comercializate de firma noastra sunt produse in 2 tehnologii: sisteme antifurt magazin in radiofrecventa de 8.2Mhz si sistem antifurt magazin acustomagnetic la 56KHz. Ambele sisteme au avantaje si dezavantaje - cele in radiofrecventa rf sunt mai usor de reglat si de montat, cele acustomagnetice au senzorii (etichetele antifurt si tagurile rigide ) de dimensiuni mai mici de tip Sensormatic. Oferim deasemenea si porti antifurt detectoare de pungi de staniol - astfel incat furtul produselor sa fie cat mai greu de realizat. Oferim de asemenea porti batante si rotative de ghidaj persoane si numaratoare de persoane.


Desi nu sunt 100% garantate ca rata de detectie, aceste sisteme antifurt magazine s-au impus in mediul de retail modern reducand semnificativ pierderile cauzate de furturi si crescand volumul de vanzari.

333

Licente IGP si Pompieri

Suntem prezenti in domeniul sistemelor de securitate inca din anul 2001.

Licenta IGP pentru instalare si proiectare sisteme de securitate: camere supraveghere video, sisteme de alarma, control acces cu pontaj, antifurt magazine etc.

Licenta IGP Instalare si Proiectare

Licenta IGP

Licenta Instalare sisteme de alarmare la incendiu

Licenta IGSU Instalare 

Licenta IGSU Instalare

Licenta Proiectare sisteme de alarma incendiu

Licenta IGSU Proiectare

Licenta IGSU Proiectare

Licenta Analiza de Risc

Licenta Analiza de Risc

Afişare 0 - 0 din 0 (0 pagini)