Headlines

Camere de Supraveghere Video HD TVI HDCVI AHD SDI IP Megapixel
  Camere de supraveghere video HD-TVI Turbo HD HDCVI HD-SDI - noua tehnologie pentru sisteme analogice HD Desi intram în era digitala, tehnologiile pentru sisteme de supraveghere video cu camere analogice nu se opresc din inovatie. In afara de HD-SDI si HD-CVI (in tehnologia de casa a producatorului Dahua), astazi Hikvision si alti producatori de camere anunta aparitia standardului de camere de supraveghere video Turbo HD HD-TVI ( High Definition Video Interface Transport ) . Tehnologia Turbo HD HD-TVI se bazează pe cablu coaxial traditional pentru semnalul video și transmi..
Camere de supraveghere video - tehnici de scanare a imaginii
  Camere de supraveghere video - tehnici de scanare a imaginii        In cadrul sistemelor de camere de supraveghere video tehnologiile de citire si afisare a informatiei captate de senzorul camerei de supraveghere sunt: scanare intercalata si scanare progresiva.      Camerele de supraveghere video IP utilizeaza atat scanarea progresiva, cat si scanarea intercalata, pe cand cele analogice folosesc doar una din cele doua tehnici.   Scanarea intercalata      Imaginea produsa de scanarea intercalata la camera d..
Sisteme alarma efractie - centrale cu atz
Sisteme alarma efractie - Dublarea zonelor unei centrale antiefractie Centrala de alarmare la efractie cu optiunea de dublare de zona sau ATZ ( Advanced Technology Zone ) este solutia economica si optima fara a compromite sistemul de securitate prin intermediul cablarii. Puteti folosi astfel un sistem de alarma casa care are dublare de zona pentru a acoperi de 2 ori mai multe zone de detectie. Practic cu un cablu de alarma de 4 fire ( 2 de alimentare si 2 de zona ) se pot cabla 2 detectori de miscare. Rezulta economie la cablare si, implicit, pret ieftin.   Dublare de zona ..
Sisteme alarma - Detectori de miscare PIR si MW
Sisteme de alarma - Detectori miscare PIR si MW Senzorii de miscare sunt o componenta tehnica ce tin de sisteme de alarma care pot determina cantitatea masurata a proprietatilor fizice cum ar fi radiatii la diferite lungimi de unda: radiatii termice, radiatii electromagnetice. Toate obiectele cu temperatura peste 0 grade absolut emit energie sub forma de lumina. De obicei aceasta radiatie luminoasa este invizibila ochiului uman din cauza temperaturilor mici care radiaza la lungimi de unda infrarosii. Aceasta energie poate fi detectata de senzori electronici proiectati pentru aceasta..
Avantaje camere supraveghere video si videorecorder dvr 960H
Avantaje camere supraveghere video si videorecordere dvr 960H   Tehnologia 960H este rezolutia de varf folosita de noile sisteme de supraveghere video cu inregistrare cu videorecorder dvr. Aceasta ofera o rezolutie de 960x582 (format 16:9) si reprezinta un sfert din rezolutia 1080p. Noua tehnologie mareste numarul de pixeli captati de la camere de supraveghere video de 700 tvl cu aproximativ 35% fata de D1 si chiar de 5 ori fata de rezolutia CIF.     Prin utilizarea de camere supraveghere video cu CCD Sony 960H impreuna cu DSP-ul Effio,..
Camere supraveghere video recorder H.264
Standardul de compresie H.264 la videorecordere dvr H.264 este un standard de codare video digitala a sistemelor de supraveghere video care se remarca printr-o rata de compresie ridicata fiind larg utilizata la videorecordere digitale dvr .    Principiul de inregistrare a imaginilor transmise de camere supraveghere video  Volumul de date trimis de camerele de supraveghere video poate fi redus prin diferite metode de codare. Metoda cea mai folosita este inlaturarea informatiei care ramane neschimbata de la un cadru la altul, lucru care are un impact major ..
Camere supraveghere video | Cablare
Camere supraveghere video - cablare si instalare Multe elemente influenteaza major calitatea imaginii intr-un sistem de supraveghere video. In nenumarate cazuri, chiar daca se folosesc echipamente de foarte buna calitate, rezultatele obtinute nu sunt satisfacatoare. Principalele cauze ale distorsiunilor sunt: 1.   Calitatea si tipul cablului folosit la conectare pentru camere supraveghere video      1.1. Cablul Coaxial. Majoritatea cablurilor coaxiale au o impedanta caracteristica de 75 Ohmi, semnalul video transmis fiind unul balansat. Cu ca..
Camere supraveghere video | lentile asferice si cu corectie ir
Camere supraveghere video - lentile asferice si cu corectie IR   Camere supraveghere video - lentile asferice Aberatia de sfericitate este o imperfectiune optica. Aceasta apare datorita refractiei marite a razelor de lumina care intra intr-o lentila optica in apropierea marginii acesteia. Lentilele sferice au indici de refractie constanti si sunt utilizate in mod obisnuit in majoritatea obiectivelor de la camere supraveghere video si sisteme securitate cctv. Profilul complex al lentilelor asferice poate elimina aceasta aberatie si reduce si alte aberatii optice (imagine..
Camere supraveghere video - Filtru infrarosu
  Importanta filtrului infrarosu pentru redarea exacta a culorilor pentru sisteme cu camere supraveghere video exterior Importanta functiei ICR in CCTV Pe timp de zi lumina infrarosie are un efect de interferenta asupra calitatii imaginii camerei de supraveghere video, ducand la distorsionarea culorilor si a contrastelor, precum si la aparitia efectului de neclaritate / incetosare pentru aceste sisteme de supraveghere video. Pe timp de noapte lumina infrarosie este folosita pentru a obtine detalii in intuneric sau cu lumina ambientala scazuta, lucru esential pentru sisteme ..
Automatizari porti batante culisante | blog
  Sisteme automatizari porti - prezentare Sistemele de automatizari porti batante si culisante necesita pentru instalare cunostinte primare de matematica (geometrie) si de electrica (se alimenteaza la 220V) precum si indemanare si pricepere specifica lacatusilor. Programarea sistemelor de automatizare porti este relativ simpla existand posibilitatea de reglare a timpului de actionare a portilor,a duratei de incetinire pe partea finala a cursei, cu functionare in regim automat sau cu inchidere la comanda (cel mai sigur). Inrolarea telecomenzilor se face de asemenea destul de uso..
Camere supraveghere video analogice versus ip megapixel
  Camere supraveghere video analogice Cele mai raspandite camere supraveghere din acest moment sunt camerele de supraveghere video analogice care au evoluat la maximum posibil dat de tehnologia ccd. Cele mai bune camere de supraveghere video sunt cele de 700 tvl cu procesor sony effio p cu o serie de caracteristici comune dintre care enumeram: wide dynamic range wdr sau adaptive tone reproduction atr - calitate buna a imaginii chiar daca sunt zone foarte luminate si zone umbrite in acelasi camp vizual, sens-up sau slow shutter sau star light - vedere foarte buna pe ..
Video interfoane | casa vila bloc
Vindem online si instalam video interfoane casa vila bloc la pret ieftin si calitate ridicata produse de Commax, Samsung, Genway, Leelen, Rl, Dahua.    Videointerfoane casa vila bloc Binecunoscutele sisteme de interfonie sunt din ce in ce mai des inlocuite de sisteme de videointerfoane. Sistemele de video interfonie permit, pe langa controlul accesului usii locuintei si posibilitatea vizionarii vizitatorilor atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Deasemenea anumite sisteme cu videointerfon permit comandarea unor automatizari separate cum ar fi deschiderea porti g..
Magazin Virtual online pe platforma Opencart
  Magazin virtual online prezentare Platforma customizata de magazin online la pret ieftin - avantaje fata de varianta gratuita opencart - atuuri care ne evidentiaza fata de concurenta Aceasta platforma de magazin virtual online are in plus fata de magazinul virtual opencart gratuit urmatoarele imbunatatiri majore: 1. Page Cache - mareste viteza de descarcare a paginii de peste 100 de ori, atunci cand nu sunt produse in cos !!! - acest fapt duce la cresterea vanzarilor si la indexarea mai sus in motoarele de cautare. Pentru marirea vitezei de descarcare a paginilor avem..
Alarma incendiu | sisteme ssc
Sisteme alarma incendiu introducere Sistemele de alarma incendiu sunt absolut necesare pentru protejarea bunurilor materiale si a vietii. Exista doua tipuri de sisteme de alarma la incendiu si anume sistemele de alarmare antiincendiu conventionale si sistemele de alarma incendiu adresabile Sistemele de alarma la incendiu conventionale sunt folosite in general pentru imobile mici unde nu este absolut necesara identificarea fiecarui detector de alarma incendiu conventional de la panoul de afisare a centralei de detectie si alarmare la incendiu conventionale. Sistemele de alarm..
Afişare 1 - 14 din 18 (2 pagini)
333