Automatizari porti batante culisante | blog

Automatizari porti batante culisante | blog

 

Sisteme automatizari porti - prezentare

Sistemele de automatizari porti batante si culisante necesita pentru instalare cunostinte primare de matematica (geometrie) si de electrica (se alimenteaza la 220V) precum si indemanare si pricepere specifica lacatusilor. Programarea sistemelor de automatizare porti este relativ simpla existand posibilitatea de reglare a timpului de actionare a portilor,a duratei de incetinire pe partea finala a cursei, cu functionare in regim automat sau cu inchidere la comanda (cel mai sigur). Inrolarea telecomenzilor se face de asemenea destul de usor. Ca protectie in caz de accidente nedorite, este necesara instalarea fotocelulelor de siguranta si a lampii de semnalizare vizuala. Sistemele de automatizari porti batante si culisante vandute in acest magazin online permit si comanda manuala cu contact cu cheie sau simplu de la cabina de portar sau de la sistem de interfonie.

 

Sisteme de automatizare porti batante

In aceasta categorie se disting doua tipuri de echipamente si anume: sisteme de automatizari pentru porti batante cu stalp subtire si sisteme de automatizari pentru porti batante cu stalp gros.

Sisteme automatizari porti batante - schema generala de cablare 

 

Sisteme de automatizari pentru porti batante cu stalp subtire

Aceste sisteme de automatizare porti batante sunt cele mai uzuale si des intalnite, mai ales pentru ca vin la un pret ieftin comparativ cu sistemele de automatizare pentru porti batante cu stalp gros. Totusi aceste sisteme de automatizare nu pot fi instalate la orice poarta si de aceea este necesar sa fie luate in calcul o serie de aspecte privind dimensiunea stalpului, modul in care este asezata poarta pe stalp, dimensiunea foii portii precum si greutatea acesteia.

Automatizari porti batante pentru stall subtire - dimensiuni

 

 

Limite de instalare
Dimensiunea portii
Greutatea maxima a portii
2x2,5m 2x800 Kg
2x3m
2x700 Kg
2x3,5m
2x500 Kg
2x4m* 2x450 Kg*
2x4,5m* 2x400 Kg*
2x5m* 2x350 Kg*

*Nota: pentru marimi ale portii batante >= 2x4m  recomandam si instalarea unei incuietori electrice!

 

Sisteme de automatizare poarta batanta cu stalp gros

Sistemele de automatizari porti batante cu stalp gros au o articulatie la bratul motorul ce permite montarea acestuia si pe stalpii mai grosi. Aceste sisteme de automatizari porti batante vin la un pret mai ridicat decat sistemele de automatizare porti batante cu stalp subtire. La instalarea acestor sisteme de automatizare porti batante este necesar sa se tina cont de aspecte privind dimensiunea stalpului si a portii precum si de greutatea portii.

Sisteme de automatizari porti batante cu stalp gros - dimensiuni in mm

 

Sisteme de automatizare porti culisante

Sistemele de automatizare porti culisante se instaleaza relativ simplu, principala limitare fiind data de greutatea portii si de puterea motorului. La instalarea sistemelor de automatizari porti culisante este necesara montarea unei cremaliere pe toata lungimea portii culinsante de acces. Montarea motorului trebuie facuta in asa fel incat sa nu poata fi inundat sau acoperit de zapada pe timp de iarna, pe o baza cimentata foarte solida.

Sisteme de automatizari porti culisante

In acest magazin online vindem la pret ieftin si accesibil sisteme de automatizare porti batante si culisante produse de Byou, Beninca si Nice Italia.

333