Camere de supraveghere video - articole

Camere de supraveghere video - articole

Sisteme de supraveghere video

Sistemele de supraveghere video cunoscute si sub numele de cctv sunt alcatuite din camere supraveghere video de exterior si interior, camere supraveghere dome si speed dome cu zoom motorizat, camere supraveghere video de tip all in one cu iluminator in infrarosu, camere ip megapixel si videorecoredere digitale tip dvr sau nvr. Gama de echipamente este variata pornind de la un pret ieftin si economic si ajungand pana la cele mai performate echipamente pentru sisteme de securitate si supraveghere din domeniu.

Camere de Supraveghere Video HD TVI HDCVI AHD SDI IP Megapixel
  Camere de supraveghere video HD-TVI Turbo HD HDCVI HD-SDI - noua tehnologie pentru sisteme analogice HD Desi intram în era digitala, tehnologiile pentru sisteme de supraveghere video cu camere analogice nu se opresc din inovatie. In afara de HD-SDI si HD-CVI (in tehnologia de casa a producatorului Dahua), astazi Hikvision si alti producatori de camere anunta aparitia standardului de camere de supraveghere video Turbo HD HD-TVI ( High Definition Video Interface Transport ) . Tehnologia Turbo HD HD-TVI se bazează pe cablu coaxial traditional pentru semnalul video și transmi..
Camere de supraveghere video - tehnici de scanare a imaginii
  Camere de supraveghere video - tehnici de scanare a imaginii        In cadrul sistemelor de camere de supraveghere video tehnologiile de citire si afisare a informatiei captate de senzorul camerei de supraveghere sunt: scanare intercalata si scanare progresiva.      Camerele de supraveghere video IP utilizeaza atat scanarea progresiva, cat si scanarea intercalata, pe cand cele analogice folosesc doar una din cele doua tehnici.   Scanarea intercalata      Imaginea produsa de scanarea intercalata la camera d..
Avantaje camere supraveghere video si videorecorder dvr 960H
Avantaje camere supraveghere video si videorecordere dvr 960H   Tehnologia 960H este rezolutia de varf folosita de noile sisteme de supraveghere video cu inregistrare cu videorecorder dvr. Aceasta ofera o rezolutie de 960x582 (format 16:9) si reprezinta un sfert din rezolutia 1080p. Noua tehnologie mareste numarul de pixeli captati de la camere de supraveghere video de 700 tvl cu aproximativ 35% fata de D1 si chiar de 5 ori fata de rezolutia CIF.     Prin utilizarea de camere supraveghere video cu CCD Sony 960H impreuna cu DSP-ul Effio,..
Camere supraveghere video recorder H.264
Standardul de compresie H.264 la videorecordere dvr H.264 este un standard de codare video digitala a sistemelor de supraveghere video care se remarca printr-o rata de compresie ridicata fiind larg utilizata la videorecordere digitale dvr .    Principiul de inregistrare a imaginilor transmise de camere supraveghere video  Volumul de date trimis de camerele de supraveghere video poate fi redus prin diferite metode de codare. Metoda cea mai folosita este inlaturarea informatiei care ramane neschimbata de la un cadru la altul, lucru care are un impact major ..
Camere supraveghere video | Cablare
Camere supraveghere video - cablare si instalare Multe elemente influenteaza major calitatea imaginii intr-un sistem de supraveghere video. In nenumarate cazuri, chiar daca se folosesc echipamente de foarte buna calitate, rezultatele obtinute nu sunt satisfacatoare. Principalele cauze ale distorsiunilor sunt: 1.   Calitatea si tipul cablului folosit la conectare pentru camere supraveghere video      1.1. Cablul Coaxial. Majoritatea cablurilor coaxiale au o impedanta caracteristica de 75 Ohmi, semnalul video transmis fiind unul balansat. Cu ca..
Camere supraveghere video | lentile asferice si cu corectie ir
Camere supraveghere video - lentile asferice si cu corectie IR   Camere supraveghere video - lentile asferice Aberatia de sfericitate este o imperfectiune optica. Aceasta apare datorita refractiei marite a razelor de lumina care intra intr-o lentila optica in apropierea marginii acesteia. Lentilele sferice au indici de refractie constanti si sunt utilizate in mod obisnuit in majoritatea obiectivelor de la camere supraveghere video si sisteme securitate cctv. Profilul complex al lentilelor asferice poate elimina aceasta aberatie si reduce si alte aberatii optice (imagine..
Camere supraveghere video - Filtru infrarosu
  Importanta filtrului infrarosu pentru redarea exacta a culorilor pentru sisteme cu camere supraveghere video exterior Importanta functiei ICR in CCTV Pe timp de zi lumina infrarosie are un efect de interferenta asupra calitatii imaginii camerei de supraveghere video, ducand la distorsionarea culorilor si a contrastelor, precum si la aparitia efectului de neclaritate / incetosare pentru aceste sisteme de supraveghere video. Pe timp de noapte lumina infrarosie este folosita pentru a obtine detalii in intuneric sau cu lumina ambientala scazuta, lucru esential pentru sisteme ..
Camere supraveghere video analogice versus ip megapixel
  Camere supraveghere video analogice Cele mai raspandite camere supraveghere din acest moment sunt camerele de supraveghere video analogice care au evoluat la maximum posibil dat de tehnologia ccd. Cele mai bune camere de supraveghere video sunt cele de 700 tvl cu procesor sony effio p cu o serie de caracteristici comune dintre care enumeram: wide dynamic range wdr sau adaptive tone reproduction atr - calitate buna a imaginii chiar daca sunt zone foarte luminate si zone umbrite in acelasi camp vizual, sens-up sau slow shutter sau star light - vedere foarte buna pe ..
Camere supraveghere video videorecorder dvr
Cum sa alegem camera de supraveghere video potrivita? In prezentarea de mai jos vom enumera cu exemple edificatoare cateva din caracteristicile esentiale ale camerelor video si videorecorderelor: 1. Rezolutie camere supraveghere video - in mod evident, cu cat mai multe linii tv, cu atat mai bine rezolutie camere supraveghere video analogice in functie de numarul de linii tv rezolutie camere de supraveghere video analogice si ip in functie de numarul de pixeli 2. Nivel de sensibilitate al camerei de supraveghere video (cu cat mai mica valoarea - cu atat..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
333