Avantaje camere supraveghere video si videorecorder dvr 960H

Avantaje camere supraveghere video si videorecorder dvr 960H

Avantaje camere supraveghere video si videorecordere dvr 960H

 

Tehnologia 960H este rezolutia de varf folosita de noile sisteme de supraveghere video cu inregistrare cu videorecorder dvr. Aceasta ofera o rezolutie de 960x582 (format 16:9) si reprezinta un sfert din rezolutia 1080p. Noua tehnologie mareste numarul de pixeli captati de la camere de supraveghere video de 700 tvl cu aproximativ 35% fata de D1 si chiar de 5 ori fata de rezolutia CIF.

 

 

Prin utilizarea de camere supraveghere video cu CCD Sony 960H impreuna cu DSP-ul Effio, pot fi atinse rezolutii de pana la 700 Linii TV. Astfel se obtine un zgomot mai mic si culori mai vii, rezultand o imagine mai detaliata si clara furnizata de camere de supraveghere video si inregistrata de videorecorder dvr 960h.

 

 

960H ofera o imagine captata de la camere de surpaveghere video si inregistrata pe dvr de tip wide-screen (format 16:9) astfel incat aceasta nu trebuie modificata/distorsionata pentru a fi vizualizata pe monitoarele si televizoarele wide-screen (devenite majoritare in ultimul timp).

 

Imaginea wide-screen nu trebuie modificata/distorsionata

Odata cu dezvoltarea camerelor de securitate 960H, tehnologia impune creearea de videorecordere dvr 960H. Atat la redare cat si la inregistrare noile videorecordere digitale dvr 960H ofera o calitate maxima in timp real similara cu rezolutia oferita de camere de supraveghere video de 700 tvl.  Pentru a obtine calitate maxima recomandam folosirea de camere de supraveghere video de 700 de linii tv Wide pentru videorecordere dvr 960H.

Principalele avantaje ale tehnologiei 960H ar fi rezolutia marita atat la camere de supraveghere video ( vizualizare ) cat si la videorecordere digitale dvr ( inregistrare ), cu o imagine wide tot mai des intalnita in televiziune si TVCI dar si preformante crescute in medii cu iluminare scazuta.

 

333