Sisteme alarma efractie casa - articole

Sisteme alarma efractie casa - articole

Sisteme alarma efractie

Vindem si instalam sisteme de alarma la efractie Paradox si Dsc din Canada, precum si sisteme de securitate antiefractie ieftine produse in China. Pentru sisteme de alarma wireless oferim gama completa de detectori de miscare wireless precum si detectori de fum, de geam spart, contacte magnetice. Aceste sisteme de alarmare la efractie sunt alcatuite din centrale de alarmare si comunicare la dispecerat si pe gsm gprs, tastaturi cu led-uri, lcd, toucscreen, telecomenzi, detectori cu sau fara imunitate la animale, sirene de alarmare la efractie. Sistemele de securitate raman functionale in caz de cadere a curentului si intra in alarma la taierea liniei telefonice.

Sisteme alarma efractie - centrale cu atz
Sisteme alarma efractie - Dublarea zonelor unei centrale antiefractie Centrala de alarmare la efractie cu optiunea de dublare de zona sau ATZ ( Advanced Technology Zone ) este solutia economica si optima fara a compromite sistemul de securitate prin intermediul cablarii. Puteti folosi astfel un sistem de alarma casa care are dublare de zona pentru a acoperi de 2 ori mai multe zone de detectie. Practic cu un cablu de alarma de 4 fire ( 2 de alimentare si 2 de zona ) se pot cabla 2 detectori de miscare. Rezulta economie la cablare si, implicit, pret ieftin.   Dublare de zona ..
Sisteme alarma - Detectori de miscare PIR si MW
Sisteme de alarma - Detectori miscare PIR si MW Senzorii de miscare sunt o componenta tehnica ce tin de sisteme de alarma care pot determina cantitatea masurata a proprietatilor fizice cum ar fi radiatii la diferite lungimi de unda: radiatii termice, radiatii electromagnetice. Toate obiectele cu temperatura peste 0 grade absolut emit energie sub forma de lumina. De obicei aceasta radiatie luminoasa este invizibila ochiului uman din cauza temperaturilor mici care radiaza la lungimi de unda infrarosii. Aceasta energie poate fi detectata de senzori electronici proiectati pentru aceasta..
Sistem alarma tutorial
Descriere generala sisteme alarma efractie Sistemele de alarma la efractie sunt alcatuite din centrale de alarmare antiefractie, tastaturi cu led, LCD sau touchscreen, detectori de miscare de interior si exterior, cu sau fara imunitate la animale, bariere in infrarosu cu microunde, butoane si pedale de panica, senzori de soc, detectori de geam spart, contacte magnetice, de inundatie, detectori de fum si temperatura, sirene de alarmare la efractie de exterior si de interior. Sistemele de alarmare la efractie au functii de comunicare a starii de alarma, prin linie telefonica fixa, GSM..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
333