Video interfoane | casa vila bloc

Video interfoane | casa vila bloc

Vindem online si instalam video interfoane casa vila bloc la pret ieftin si calitate ridicata produse de Commax, Samsung, Genway, Leelen, Rl, Dahua. 

 

Videointerfoane casa vila bloc

Binecunoscutele sisteme de interfonie sunt din ce in ce mai des inlocuite de sisteme de videointerfoane. Sistemele de video interfonie permit, pe langa controlul accesului usii locuintei si posibilitatea vizionarii vizitatorilor atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Deasemenea anumite sisteme cu videointerfon permit comandarea unor automatizari separate cum ar fi deschiderea porti garaj, aprindere lumini, etc.

Posturile interioare de videointerfonie se diferentiaza prin design, unele au diagonala monitorului de 3, 5, 4, 7 inch, unele sunt cu receptor ( similare telefoanelor - convorbirea nu este auzita de toata lumea - calitatea sunetului este foarte buna) si altele sunt handsfree (fara receptor - cu difuzor - au un design mai ergonomic, miniatural), alegerea lor facandu-se mai ales pe baza de design.

Gama sistemelor de videointerfoane devine din ce in ce mai diversificata, atat ca marca a producatorilor cat si ca facilitati tehnice de utilizare, design, culori, marimi, optiuni wireless sau pe fir, touchscreen, cu receptor sau hands free, cu memorie interna pentru imagini si video.

O succinta enumerare a principalelor calitati ale celor mai cunoscute sisteme de videointerfonie ar caracteriza marcile de videointerfoane dupa cum urmeaza:

Videointerfoanele Samsung se disting prin eleganta designului, facilitati de intercomunitatie intre posturile interioare, posturi interioare cu memorie de apelare, cablare pe 4 sau 2 fire comune;

Schema de cablare pentru video interfoane Samsung - design elegant, videointerfoane cu facilitati de memorie imagini de apel

Sistemele de videointerfonie Genway sunt foarte fiabile si ofera solutii economice de videointerfonie de casa, vila, bloc;

Videointerfoane vila casa - Genway - scheme cablare - fiabilitate si pret ieftin

Videointerfoane de bloc Genway cu cititoare cartele proximitate  - scheme cablare - fiabilitate si pret ieftin

Gama de videointerfoane Commax au o foarte buna imagine, un design de exceptie, solutii antivandal, intercomunicatie iar unele posturi interioare au si memorie de stocare imagini la apel - suporta extensii audio;

Videointerfoane Commax - kituri, post exterior antivandal, extensie audio - cea mai buna imagine

Sistemele de videointerfonie Leelen au intercomunicatie intre posturile interioare si facilitati de control acces cu cartele de proximitate la postul exterior – inclusiv pentru kiturile de videointerfon de casa vila;

Videointerfoane Leelen - functii de control acces si intercomunicatie

Videointerfoane casa vila Leelen - scheme cablare - facilitati control acces cu cartele proximitate si intercomunicatie - 4 posturi exterioare

Videointerfoanele RL sunt alegerea optima ca raport calitate pret cu monitoare de 7 inch si posibilitati de comenzi multiple ( usa acces, poarta automatizare auto), precum si cititor de control acces cu cartele de proximitate integrat.

Videointerfoane rl - design elegant, pret ieftin, functii control acces cu cartele de proximitate, comanda 2 porti acces

Videointerfoane rl - schema cablare - comanda 2 porti acces

Exista solutii de videointerfonie atat pentru case si vile cat si pentru birouri si blocuri. Pentru case si vile sunt utilizate videointerfoane cu pana la maxim 8 familii iar modul de acces se poate face prin convorbire si apasare pe butonul postului interior de videointerfon, fie cu cartela de proximitate, fie cu cod de control acces, fie mixt. 

Pentru birouri si blocuri de locatari sistemele de videointerfonie se cableaza ca sisteme structurate tip retea. De exemplu, sistemele de videointerfonie Dahua functioneaza pe tehnologie IP si se cableaza exact ca o retea de calculatoare.

Videointerfoane IP Dahua

Ca detalii de montaj, posturile exterioare de videointerfonie se pot monta fie aplicat fie ingropat. Majoritatea videointerfoanelor dispun de leduri infrarosu pentru vedere pe timp de noapte si de posibilitatea de reglare atat pe verticala cat si pe orizontala. Materialul din care sunt fabricate variaza in functie de producator de la plastic la aluminiu, inox sau sticla securizata. Sistemele de videointerfonie permit configurarea mai multor posturi de intrare.

Posturile de videointerfonie de interior se pot monta fie aplicat pe perete fie asezat pe birou iar ecranul lor poate fi TFT sau LCD cu marimi diverse intre 3,5inch si 7inch. Videointerfoanele pot avea receptor sau pot fi hands-free, iar anumite modele pot avea card intern pentru stocare imagini sau video. Majoritatea sistemelor de videointerfonie permit montarea mai multor posturi interioare si a unor posturi interioare audio suplimentare in cazul in care se doreste acest lucru.

Gradul de dificultate a instalarii sistemelor de videointerfonie tine in special de tipul de yala care se monteaza pe poarta de intrare. In functie de modelul portii sau usii se alege si modelul de yala: ingropata sau aplicata iar instalarea lor presupune o persoana cu cunostinte de lacatuserie.

Pe langa sistemele de videointerfoane cablate pe fir exista si kituri de videointerfonie wireless, care pot contine un singur post interior wireless sau doua posturi wireless.

Ca urmare a concurentei acerbe pe piata sistemelor de videointerfonie pretul videointerfoanelor a devenit din ce in ce mai accesibil, aceste sisteme fiind din ce in ce mai mult preferate in locul sistemelor de interfonie. 

333