Conditii Comerciale+Conf.

 

Toate datele D-voastra sunt confidentiale si nu vor fi folosite sau vandute in alte scopuri comerciale sau de alta natura.

Preturile de pe acest site includ TVA de 20%. 

Livrarea se face prin Curier sau posta Romana cu plata ramburs! Pentru Bucuresti livrarea se poate face si in mod direct! Plata poate fi facuta si prin ordin de plata!

Daca se doreste si instalarea produselor se va percepe separat o suma reprezentand manopera de instalare si punere in functiune. Aceasta variaza de la caz la caz, asa ca cel mai bine ne sunati la nr. de tel 021 410 7659 sau 0734 045 450 pentru un deviz estimativ.

Mentionam ca suntem firma avizata de Politia Romana si de Pompieri pentru a desfasura activitati de proiectare si instalare de sisteme de securitate si de detectie si prevenire incendiu:

Licenta IGP Instalare si Proiectare

Licenta IGP

Licenta IGSU Instalare 

Licenta IGSU Instalare

Licenta IGSU Proiectare

Licenta IGSU Proiectare

Licenta Analiza de Risc

Licenta Analiza de Risc

Garantia produselor este de 24 luni de la receptia acestora! 

Acest site se supune legilor romane in vigoare privind comertul electronic!

Nota - Conditii Comerciale: 

Fotografiile au caracter Informativ si pot contine Accesorii ce nu sunt incluse in Pachetul Standard. 
Discountul este valabil doar pentru produsele care nu au pret special. Acesta se aplica in mod automat. In situatii foarte rare ne rezervam dreptul sa recalculam discountul si sa va anuntam de acest fapt. 
Specificatiile Tehnice si de Pret sunt in 99% din cazuri Corecte dar pot contine si Erori de Editare. In acest caz, veti fi Contactat si Informat urmand ca D-voastra sa Decideti in Cunostinta de Cauza. 
Inainte de Facturare veti fi Contactat/a Telefonic pentru Confirmare. 
Comanda D-voastra reprezinta Obligatie Contractuala din partea noastra doar din momentul in care emitem Factura Proforma sau Fiscala.
Prin trimiterea Comenzii Clientul confirma Automat Acordul sau pentru aceste Conditii Comerciale.

Se accepta returnarea produsului in termen de 14 zile de la achizitie. 

Costurile de transport - trimitere si returnare vor fi suportate de client.

Produsul trebuie returnat in starea in care a fost trimis - adica Nou - fara urme de zgarieturi si in stare perfecta de functionare, preferabil in ambalajul in care a fost trimis.

Discount:

Discountul Automat se refera la Pretul fara TVA si nu se acorda pentru produsele care au deja Discount!

In mod cu totul exceptional - pana acum nu a fost un asemenea caz, ne rezervam dreptul sa modificam valoarea acestui discount! Acest lucru se va intampla in cazul in care sunt erori pe site care ar duce la vanzarea produselor sub pretul nostru de achizitie. In acest caz, veti fi Contactat si Informat urmand ca D-voastra sa Decideti in Cunostinta de Cauza. 

In cazul in care ati obtinut un pret mai bun de la un alt furnizor, ne aratam disponibilitatea de a negocia si de a va oferi un pret mai bun!

Suport Tehnic:

Pentru toate produsele din acest site acordam suport tehnic telefonic GRATUIT!

Transport:

Costurile de transport sunt valabile pentru localitati la care nu se percep kilometri suplimentari. In cazul produselor grele sau voluminoase precum si atunci cand trebuie sa asiguram valoarea produselor costul transportului poate sa fie diferit (vom comunica pretul transportului inainte de a trimite produsele)!

Instalare:

Va rugam sa ne contactati pentru a va trimite deviz de instalare!

Nota: Site-ul este verificat zilnic. Ne cerem scuze daca apar anumite erori pe site. La plasarea unei comenzi va rugam sa ne sunati pentru consultanta gratuita si pentru a va ajuta sa alegeti produsul potrivit!

333