Control Acces

Control Acces

Control acces pontaj

Vindem si instalam o gama completa de sisteme de control acces si pontaj, de la centrale de control acces si pontaj pana la cititoare de cartele  de proximitate si de amprente, cititoare stand alone de control acces, incuietori de birouri si de hotel, turnicheti. Oferim atat solutii ieftine ca pret si comptetitive economic - verificate in timp dpdv al fiabilitatii, cat si sisteme de control acces complexe produse de marii producatori in acest domeniu la nivel mondial dintre care enumeram Paradox, Kantech, CDVI - Canada, Hid - USA, Rosslare - Israel etc ... Solutiile software de control acces si pontaj sunt ieftine - in general gratuite, simple, usor de utilizat si satisfac cerintele primordiale ale beneficiarilor cu rapoarte de prezenta individuale, pe departamente, pe zi sau pe o perioada determinata de timp.


Comparare Produse (0)


Configurator Oferte Sisteme de Control Acces si Pontaj

Configurator Oferte -..

0,00RON Fără TVA: 0,00RON

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Un foarte bun raport calitate pret pentru sisteme de control acces si pontaj cu cititoare de cartele de proximitate si biometrice, inclusiv cu conexiune in retea tcp ip.

333

Licente IGP si Pompieri

Suntem prezenti in domeniul sistemelor de securitate inca din anul 2001.

Licenta IGP pentru instalare si proiectare sisteme de securitate: camere supraveghere video, sisteme de alarma, control acces cu pontaj, antifurt magazine etc.

Licenta IGP Instalare si Proiectare

Licenta IGP

Licenta Instalare sisteme de alarmare la incendiu

Licenta IGSU Instalare 

Licenta IGSU Instalare

Licenta Proiectare sisteme de alarma incendiu

Licenta IGSU Proiectare

Licenta IGSU Proiectare

Licenta Analiza de Risc

Licenta Analiza de Risc

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)