www.ssc.ro
Adresa:
www.ssc.ro
Security Service & Communications SRL
+Contactati-ne ptr Deviz de Instalare+
Cont: RO91BTRL06401202E14766XX
Banca: Transilvania
Reg. Com.: J40/5676/2001
C.U.I.: RO13951440
Sediu: Str Mihail Cioranu nr 4, Bucuresti, Sector 5
contact@ssc.ro
Telefon:
0734045450-0755758263-0214107659
Fax:
Tel/Fax: 0314272185
Program de Lucru:
Luni-Vineri
9-17
  • Sisteme de control acces si pontaj

 

Sisteme de control acces si pontaj

Sistemele de control acces si pontaj au aparut ca urmare a 2 necesitati esentiale in cadru rezidential, corporatist sau de sisteme de securitate.

Prima necesitate este cea de control acces limitand accesul doar pentru persoane autorizate in acest sens.

A doua necesitate este de completare si anume control acces si pontaj, cu functii de monitorizare a persoanelor de la intrare si pana la iesirea din incinta securizata cu control acces.

Controlul accesului se face pe baza de cartela de proximitate sau tag de proximitate sau pe baza de citire de amprente, retina etc.

Cititoarele de cartele de proximitate sau de amprente sunt montate la usi de acces, intrare a parcarilor sau în locuri de acces special amenajate unde este necesar controlul accesului. Când un posesor trece cartela prin apropierea unui cititor sau pune amprenta la cititorul biometric, usa este deblocata numai dacă persoana este autorizata pentru acces la acea locatie si la acel moment.

 

Sisteme de control acces ieftine stand alone

Un sistem de control acces ieftin stand alone este alcatuit dintr-un modul care are rol simultan de centrala de control acces si cititor de proximitate sau biometric ( de amprenta digitala ) si sistemul de inchidere.

Cititor de control acces cu cartele de proximitate si cod  precum si cititor biometric cu amprente stand alone

Sistemele de control accces ieftine sunt relativ usor de instalat avand o functionare de tip stand alone. In functie de tipul cititorului de cartele sau taguri de proximitate sau de amprente aceste sisteme de control acces pot fi montate la exterior sau interior si pot fi cu acces cu cod, cartela sau tag si amprenta.

 

Sistemele de control acces si pontaj complexe

Un sistem de control acces si pontaj complex este alcatuit din centrala de control acces si pontaj ip sau cu comunicatie pe magistrala rs-485/rs-232, din cititoare de cartele de proximitate si de taguri de proximitate cu sau fara tastatura de cod sau cititoare de amprente, precum si din dispozitivele de inchidere si blocare a usii si butoanele de deschidere in caz de urgenta. Sistemul de inchidere adica de blocare usa poate fi alcatuit din yala electromagnetica aplicata sau ingropata sau din electromagnet or bolt. In mod uzual, sistemele de control acces si pontaj complexe au acumulator de back-up pentru functionare in caz de cadere a curentului electric.

Centrala control acces si pontaj ip pentru 4 usi bidirectionale

Aceste sisteme de control acces si pontaj complexe prezinta o serie de avantaje functionale fata de sistemele de control acces si pontaj de tip stand-alone si anume: centrala este ascunsa si nu poate fi vandalizata asa de usor, recunosc notiunea de cititor de control acces de intrare si de iesire, fapt foarte util in cazul calculelor fiselor de pontaj pentru angajati.

Sistemele de control acces si pontaj complexe permit descarcarea intrarilor si a iesirilor precum si a altor evenimente de control acces si a alarmelor din sistem catre computere cu software de control acces si pontaj.

Mai toate sistemele de control acces si pontaj complexe au software capabil sa exporte datele in fisiere tip excel in vederea prelucrarii acestora la programe de salarizare.

Accesul în zone speciale de control acces poate fi limitat pentru anumiţi angajaţi între anumite perioade de timp determinate. Sistemul permite modificarea accesului în zile de sărbătoare sau în concedii.

Vizitatorii pot primii acces numai în anumite zone şi între anumite perioade de timp.

Înregistrările timpilor de intrare şi ieşire pentru fiecare persoană sunt păstrate în memoria cititorului de cartele de proximitate si de amprente sau a centralei de control acces pentru o examinare şi procesare ulterioară, fiind apoi descarcate in computer si folosite la calculul pontajului sau pentru plata utilizării parcărilor auto prin software de control acces si pontaj specializat.

Sistemul de control acces poate determina dacă o persoană este în clădire si astfel poate fi localizată în vederea comunicării unor mesaje urgente. Pot fi generate rapoarte diverse, privind activitatea într-o zonă specifică, într-o perioadă de timp sau pentru o anumită persoană.

exemplu de raport de control acces si pontaj

Sistemele de control acces si pontaj pot fi interconectate cu sisteme de alarmare la incendiu si sisteme de alarma la efractie pentru facilitarea automata a accesului pentru evacuare in caz de incendiu precum si pentru blocarea accesului in caz de alarmare la efractie. De asemenea sistemele de control acces si pontaj au facilitati de comanda prin software de control acces si pontaj a usilor in caz de situatii de urgenta.

 

Incuietori de control acces pentru birouri

Folosite fie din comoditate fie din necesitate, incuietorile de control acces nu necesita cablare si fucntioneaza pe baterii fiind similare incuietorilor de control acces hotelier. Acestea permit accesul in incapere, fie pe baza de cartela de proximitate fie pe baza de amprenta fiind foarte utile pentru accesul rapid fara chei care sa fie pierdute sau rupte in butuc.

In caz de baterie descarcata incuietoarea emite semnale sonore de avertizare in timp util.

 

Control acces hotelier

componenta unui sistem de control acces hotelier

Sistemele de control acces hotelier prezinta pe langa incuietorile de control acces care functioneaza pe baterii si software de atribuire cartele pe perioade delimitate de timp pentru clienti si dispozitive de programare a incuietorilor precum si de citire a memoriei acestor incuietori. Aceste sisteme de control acces hotelier functioneaza similar sistemelor complexe de control acces, diferenta fiind ca nu necesita cablare, alimentarea incuietorilor fiind data de baterii.

Economizoarele de energie din camerele de hotel pot fi programate sa functioneze doar cu cartelele de proximitate de la incuietoarea de control acces hotelier, fortand astfel clientul sa scoata cardul la iesirea din camera.

Ca subcategorie a sistemelor de control acces hotelier sunt si sistemele de control acces pentru vestiare, necesare pentru centre spa in vederea asigurarii sigurantei bunurilor clientilor ce vin sa se relaxeze.

 

Turnicheti si porti rotative

Sistemele de control acces cu turnicheti si porti rotative sunt destinate cladirilor cu trafic intens de persoane unde este necesara restrictionarea si contorizarea accesului de persoane. Avantajul turnichetilor si al portilor rotatite este ca permit accesul persoanelor una cate una spre deosebire de usi care daca sunt lasate deschise permit accesul mai multor persoane deodata, fara sa dea cu cartela de proximitate la cititorul de control acces si pontaj.

 

Bariere auto

Barierele auto sunt in fapt sisteme de control acces pentru autovehicule. Aceste bariere auto au o serie de elemente de siguranta cum ar fi banda cauciucata pentru bratul barierei auto astfel incat sa nu zgarie masina in caz de incident, senzor de presiune pentru blocarea barierei auto la atingerea autovehiculelor, fotocelule de siguranta. Pentru acces automat la iesire exista bucle de inductanta.

Sistemele de control acces cu bariere auto pot fi foarte usor integrate in sisteme complexe de control acces si pontaj si in sisteme de taxare parcare.

 

In concluzie sistemele de control acces si pontaj fac parte din gama de sisteme de securitate pentru cladiri si se integreaza cu sistemele de supraveghere video si de alarmare la efractie si incendiu alcatuind un tot unitar.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Sisteme de control acces si pontaj

  • 0,00RON

  • Fără TVA: 0,00RON

  

Produse asemănătoare

Router wireless exterior de mare putere

click pentru f..

464,10RON Fără TVA: 390,00RON

Cabinet pentru centrale de acces I

DESCRIERE:Cabinet p..

265,37RON Fără TVA: 223,00RON

Cititor independent amprenta proximitate exterior wiegand

  ..

2.677,50RON Fără TVA: 2.250,00RON

1 Usa Unidirectionala
Nelimitat
TCP-IP
Amprenta/Proximitate
Wiegand
125KHz
Interior/Exterior
Acces/Pontaj

Cartela proximitate Mifare 13.56Mhz

Cartele de proximi..

5,95RON Fără TVA: 5,00RON

13,56Mhz
Mifare*

Set bochete inox

   ..

17,85RON Fără TVA: 15,00RON

Cititor proximitate amprenta stand alone Wiegand

  Termina..

892,50RON Fără TVA: 750,00RON

1 Usa Unidirectionala
Stand Alone
Amprenta/Proximitate
Wiegand/Stand Alone
125KHz
Interior

Indicator fire exit LED

  ..

140,42RON Fără TVA: 118,00RON

Sisteme De Control Acces Hotelier Incuietoare Hotel

Sisteme De Control..

589,05RON Fără TVA: 495,00RON

Cititor de proximitate dual rezistent la apa y

Cititor proximitate d..

233,24RON Fără TVA: 196,00RON

Wiegand
Proximitate
Wiegand
125KHz/13,56Mhz Mifare
Mifare*
Interior/Exterior

Electromagnet 350 kgf cu LED de stare suport universal ZL

Utilizare: in sist..

297,50RON Fără TVA: 250,00RON

Cititor Exterior Standalone EM 125KHz HID Miafare - Wiegand 26

Cititor de Acces Cont..

341,53RON Fără TVA: 287,00RON

Stand Alone
Proximitate/Cod
125KHz
Interior/Exterior

Turnichet vertical Dublu

 Turnichet cu do..

- 10 %

Sistem control acces pontaj biometric F8-TC

  ..

1.151,92RON Fără TVA: 968,00RON

1 Usa Unidirectionala
Nelimitat
TCP-IP
Amprenta/Cod
Wiegand/IP
Interior
Acces/Pontaj

Tag proximitate cititoare Mifare

Tag de proximitate..

9,52RON Fără TVA: 8,00RON

Centrala Control Acces IP cu Cabinet Metalic Pentru 2 Usi Bidirectionale y

DETALII:Centrala de c..

1.044,82RON Fără TVA: 878,00RON

2 Usi Bidirectionale
Nelimitat
TCP-IP
Wiegand/RS485
IN/OUT/Pontaj

Lampa urgenta hidrant

  ..

104,72RON Fără TVA: 88,00RON

Sistem control acces biometric rapoarte pontaj

Identificare Pe..

1.011,50RON Fără TVA: 850,00RON

1 Usa Unidirectionala
Nelimitat
TCP-IP
Amprenta/Proximitate
Wiegand/IP
Interior
IN/OUT/Pontaj

Cititor proximitate RFID amprenta stand alone

    ..

398,65RON Fără TVA: 335,00RON

Stand Alone
Amprenta/Proximitate
Wiegand
Interior

Cititor proximitate extensie

  · ..

95,20RON Fără TVA: 80,00RON

Proximitate
Wiegand
Interior/Exterior

Cablu-UTP-cat5E-pret pe metru

  ..

1,19RON Fără TVA: 1,00RON

Cititor inscriptor HID iClass 13.56MHz biometric LCD 6170

..

3.870,78RON Fără TVA: 3.252,76RON

Amprenta/Proximitate/Cod
Wiegand
13,56Mhz
iClass HID
Interior

Etichete: turnicheti, sisteme control acces pontaj, pret ieftin, centrale control acces, cititoare cartele proximitate, cititoare amprente, cititoare biometrice, bariere auto

333

Produse Recent Vazute

Sisteme de control acces si pontaj

  Sisteme..

0,00RON Fără TVA: 0,00RON