Comparare Produse

Nu ai ales produse pe care să le compari.

333

Conditii Comerciale

Nota: 
Fotografiile au caracter Informativ si pot contine Accesorii ce nu sunt incluse in Pachetul Standard. 
Specificatiile Tehnice si de Pret sunt in 99% din cazuri Corecte dar pot contine si Erori de Editare. In acest caz, veti fi Contactat si Informat urmand ca D-voastra sa Decideti in Cunostinta de Cauza. 
Inainte de Facturare veti fi Contactat/a Telefonic pentru Confirmare. 
Comanda D-voastra reprezinta Obligatie Contractuala din partea noastra doar din momentul in care emitem Factura Proforma sau Fiscala.

Se accepta returnarea produsului in termen de 14 zile de la achizitie. 

Costurile de transport - trimitere si returnare vor fi suportate de client.

Produsul trebuie returnat in starea in care a fost trimis - adica Nou - fara urme de zgarieturi si in stare perfecta de functionare, preferabil in ambalajul in care a fost trimis.

Discount:

Discountul Automat se refera la Pretul fara TVA si nu se acorda pentru produsele care au deja Discount!

In mod cu totul exceptional - pana acum nu a fost un asemenea caz, ne rezervam dreptul sa modificam valoarea acestui discount! Acest lucru se va intampla in cazul in care sunt erori pe site care ar duce la vanzarea produselor sub pretul nostru de achizitie. In acest caz, veti fi Contactat si Informat urmand ca D-voastra sa Decideti in Cunostinta de Cauza. 

In cazul in care ati obtinut un pret mai bun de la un alt furnizor, ne aratam disponibilitatea de a negocia si de a va oferi un pret mai bun!

Garantie:

Pentru toate produsele din acest site acordam o garantie de 24 de luni!

Suport Tehnic:

Pentru toate produsele din acest site acordam suport tehnic telefonic GRATUIT!

Transport:

Costurile de transport sunt valabile pentru localitati la care nu se percep kilometri suplimentari. In cazul produselor grele sau voluminoase precum si atunci cand trebuie sa asiguram valoarea produselor costul transportului poate sa fie diferit (vom comunica pretul transportului inainte de a trimite produsele)!

Instalare:

Va rugam sa ne contactati pentru a va trimite deviz de instalare!