Sisteme Alarma

Sisteme Alarma

Sisteme Alarma Paradox, Dsc si sisteme la pret ieftin

Distribuim sisteme alarma profesionale Paradox si Dsc din Canada pretabile ca alarma de casa vila dar si pentru alarmare efractie pentru obiective de dimensiuni mari. Pentru alarmare la efractie si incendiu oferim o gama variata de detectori de miscare tip pir, duali cu microunde, senzori de fum si temperatura, detectori de inundatie etc. Aceste sisteme de alarma la efractie transmit starea de alarmare la dispecerate si pe telefoane mobile prin intermediul unor apelatoare gsm gprs sms dedicate. Astfel de sisteme de alarma antiefractie au detectori pe fir si wireless, tastaturi cu afisaj lcd led touchscreen. Pentru protectie perimetrala vindem si instalam bariere infrarosu si microunde, detectori de exterior etc. Instalarea de sisteme de alarma la efractie si incendiu este realizata cu oameni avizati in acest sens de IGP in Bucuresti si zonele limitrofe.


Sistemele de alarma la efractie si incendiu Dsc si Paradox din Canada sunt fiabile - rata de defectare in perioada post garantie este aproape nula chiar si la 10 ani de la instalare. Aceste sisteme de alarmare antiefractie s-au impus prin calitate, pret si eficienta fiind net preferate atat de instalatori cat si de beneficiari avand o cota de piata de peste 50% din totalul sistemelor instalate. Centralele de alarma la efractie si incendiu Paradox si Dsc din Canada sunt structurate in asa fel incat sa corespunda necesitatilor beneficiarului fie ca este vorba de alarma de casa, alarma de vila sau alarma de spatii comerciale mari sau industriale. Mai rar se intalnesc toti factorii favorabili la un produs: pret ieftin, calitate superioara, usurinta in utilizare!

333

Licente IGP si Pompieri

Suntem prezenti in domeniul sistemelor de securitate inca din anul 2001.

Licenta IGP pentru instalare si proiectare sisteme de securitate: camere supraveghere video, sisteme de alarma, control acces cu pontaj, antifurt magazine etc.

Licenta IGP Instalare si Proiectare

Licenta IGP

Licenta Instalare sisteme de alarmare la incendiu

Licenta IGSU Instalare 

Licenta IGSU Instalare

Licenta Proiectare sisteme de alarma incendiu

Licenta IGSU Proiectare

Licenta IGSU Proiectare

Licenta Analiza de Risc

Licenta Analiza de Risc

Afişare 0 - 0 din 0 (0 pagini)