Videointerfon

Videointerfon

Sisteme de videointerfon casa vila bloc wireless - pret ieftin 

Oferim o gama completa de videointerfoane pornind de la videointerfon de casa vila cu receptori si handsfree cu sau fara memorie si ajungand la sisteme de videointerfonie complexe pentru blocuri si ansambluri rezidentiale. Instalam si vindem videointerfoane din gama economica cu pret ieftin cum ar fi cele de la Genway , RL , Electra (dar foarte fiabile) dar si din gama de lux cum sunt cele de la Commax, Samsung, Dahua . Pentru sistemele de cablare structurata oferim sistemele cu videinterfon Dahua. Daca se doreste intercomunicatie intre posturile interioare recomandam videointerfoanele Resel care au si solutie de telefoane tip dect (wireless). In cazul in care nu se mai pot trage cabluri recomandam videointerfoane wireless cu memorie, unele modele avand si touchscreen sau dect. O parte din sisteme de videointerfonie au si cititor de control acces incorporat in postul exterior.


 Instalam in Bucuresti si zone limitrofe videointerfoane de casa vila bloc produse de cei mai renumiti producatori de sisteme de videointerfonie: Comax, Genway, Electra, Samsung, Dahua, Resel, Opiz etc.  

333

Licente IGP si Pompieri

Suntem prezenti in domeniul sistemelor de securitate inca din anul 2001.

Licenta IGP pentru instalare si proiectare sisteme de securitate: camere supraveghere video, sisteme de alarma, control acces cu pontaj, antifurt magazine etc.

Licenta IGP Instalare si Proiectare

Licenta IGP

Licenta Instalare sisteme de alarmare la incendiu

Licenta IGSU Instalare 

Licenta IGSU Instalare

Licenta Proiectare sisteme de alarma incendiu

Licenta IGSU Proiectare

Licenta IGSU Proiectare

Licenta Analiza de Risc

Licenta Analiza de Risc

Afişare 0 - 0 din 0 (0 pagini)