Categorii
Cos Golire Cos

Sistem de Apel Medical Wireless

Sistem de Apel Medical Wireless

Sistem de Apel Medical Wireless

Producator: Apel Medical LoRa
buton de panica wireless cu tehnologia LoRa, cu snur, cu functie de apelare si anulare. Butonul de apelare pozitionat central si de dimensiuni mai mari are functia SOS (apelare in caz de urgenta), iar cel de dimensiuni mai reduse are functia CANCEL (anulare). Statia de apelare este prevazuta cu fir ..
204,68Lei
Fără TVA:172,00Lei
Producator: Apel Medical LoRa
buton de panica wireless, cu tehnologia LoRa. Este folosit in sistemele de apel wireless, cu functie de apelare si anulare. Butonul de apelare pozitionat central, de dimensiuni mai mari, are functia SOS (apelare in caz de urgenta), iar cel de dimensiuni mai reduse are functia CANCEL (anulare). Buton..
192,78Lei
Fără TVA:162,00Lei
Producator: Apel Medical LoRa
Buton de panica wireless, cu tehnologia LoRa. Este folosit in sistemele de apel wireless, cu functie de apelare si anulare. Butonul de apelare pozitionat central si de dimensiuni mai mari are functia CALL (apelare), iar cel de dimensiuni mai reduse are functia CANCEL (anulare). Butonul se poate cone..
191,59Lei
Fără TVA:161,00Lei
Buton Panica ptr Sistem Apel Urgenta Medicala ptr Spitale
Best
Producator: Apel Medical Wireless
Buton Panica ptr Sistem Apel Urgenta Medicala ptr SpitaleApelator de perete, cu fir flexibil si activare prin buton la capatul firului.Destinat in principal pentru semnalizarea urgentelor in spitale.Putere de emisie: 20mWDistanta de transmitere: 400m in camp deschis..
101,15Lei
Fără TVA:85,00Lei
Buton de Panica ptr Sistem de Apel Medical de Urgenta ptr Spitale
Best
Producator: Apel Medical Wireless
     Buton de Panica ptr Sistem de Apel Medical de Urgenta ptr SpitaleStatie de apelare cu buton de cerere/anulare serviciu montat pe cablu spiralat    Destinat in principal pentru semnalizarea urgentelor in spitalePutere emisie: 20mWAlimentare: 12Vcc (1 baterie tip 23A)..
113,05Lei
Fără TVA:95,00Lei
Buton ptr. Sistem Apel Medical Urgenta Spital
Best
Producator: Apel Medical Wireless
Buton ptr. Sistem Apel Medical Urgenta Spital - Pat Pacient - transmite alarma la camera de garda asistente si mediciApelator de perete, cu fir flexibil si activare prin buton la capatul firului.Destinat in principal pentru semnalizarea urgentelor in spitale.Putere de emisie: 20mWDistanta de transmi..
117,81Lei
Fără TVA:99,00Lei
Buton de Panica ptr Sistem de Apel Medical ptr Spitale de Urgenta pentru Grup Sanitar Toalete
Best
Producator: Apel Medical Wireless
   Buton de Panica ptr Sistem de Apel Medical ptr Spitale de Urgenta pentru Grup Sanitar Toalete Statie de apelare cu fir  (pentru cerere)  si buton  (pentru anulare cerere). Destinat in principal pentru semnalizarea urgentelor in bai la hoteluri.    ..
91,63Lei
Fără TVA:77,00Lei
Buton de Panica Wireless ptr Sistem de Apel Medical de Urgenta la Spital
Best
Producator: Apel Medical Wireless
Buton de Panica Wireless ptr Sistem de Apel Medical de Urgenta la Spital - Apeleaza Camera de Garda, AsistenteCARACTERISTICI∙∙ Rezistent la apa si condens∙∙ Distanta de transmisie mare (aprox. 300m)∙∙ Durata de viata lunga a bateriei (aprox. 3000 de apasari)∙∙ Montare aplicata pe perete∙∙ Alimentare..
126,14Lei
Fără TVA:106,00Lei
Buton de Panica si Apelare Medicala Wireless ptr Grupuri Sanitare
Best
Producator: Apel Medical Wireless
Buton de Panica si Apelare Medicala Wireless ptr Grupuri Sanitare WCCARACTERISTCI∙∙ Rezistent la apa si condens∙∙ Distanta de transmisie mare (aprox. 300m)∙∙ Durata de viata lunga a bateriei (aprox. 3000 de apasari)∙∙ Montare aplicata pe perete∙∙ Fir pentru apelare la mana∙∙ Alimentare: 12Vcc (..
140,42Lei
Fără TVA:118,00Lei
Buton SOS ptr Sistem Apel Medical in caz de Urgenta la Spital
Best
Producator: Apel Medical Wireless
Buton SOS ptr Sistem Apel Medical in caz de Urgenta la SpitalCARACTERISTICI∙∙ Rezistent la apa si condens∙∙ Distanta de transmisie mare (aprox. 300m)∙∙ Durata de viata lunga a bateriei (aprox. 3000 de apasari)∙∙ Montare aplicata pe perete∙∙ Suport pentru butonul de mana inclus∙∙ Alimentare: 12Vcc (b..
148,75Lei
Fără TVA:125,00Lei
Bratara cu Buton ptr Sistem de Apel Medical de Panica Wireless
Best
Producator: Apel Medical Wireless
Bratara cu Buton ptr Sistem de Apel Medical de Panica Wireless. Transmite Alarma la Camera de Garda si de Urgente de la SpitalCARACTERISTICI∙∙ Rezistent la apa si condens∙∙ Distanta de transmisie mare (aprox. 300m)∙∙ Durata de viata lunga a bateriei (aprox. 3000 de apasari)∙∙ Kit pandativ si bratara..
119,00Lei
Fără TVA:100,00Lei
Producator: Apel Medical LoRa
Indicator luminos wireless, compatibil cu tehnologia LoRa, cu 8 culori de stare (rosu, verde, albastru, albastru inchis, galben, mov, albastru deschis, alb) care indica apelurile venite din diferite zone. Se pot aloca 400 de transmitatoare radio intr-o singura zona. Indicatorul se poate conecta doar..
383,18Lei
Fără TVA:322,00Lei
Lampa Urgenta (cu Sirena Acustica) ptr Salon Pacienti - ptr Sisteme de Apel Medical Spital Lampa Urgenta (cu Sirena Acustica) ptr Salon Pacienti - ptr Sisteme de Apel Medical Spital
Best
Producator: Apel Medical Wireless
Lampa Urgenta ptr Salon Pacienti - ptr Sisteme de Apel Medical SpitalSe aprinde cand este apasat un buton de urgenta din salonul aferent.CARACTERISTICICapacitate inrolare: maxim 30 de statii de apelare/ culoare, 90 in totalAvertizare sonora.Dimensiuni: 104 x 86 x 38 mm Alimentare: 1..
236,81Lei
Fără TVA:199,00Lei
Producator: Apel Medical Wireless
CARACTERISTICITermometru IR fara contact tip pistol: destinat sa citeasca temperatura de la distanta de 3-5 cm (NON CONTACT) la nivelul capului; RAPID: masoara temperatura in 1 secunda; eroare +/- 0.2C; Display LCD, 3 niveluri de alarma cu temperatura setabila (verde, galben, rosu), Automatic PowerO..
228,48Lei
Fără TVA:192,00Lei
Producator: Apel Medical Wireless
  Pager Receptie ptr Sistem de Apel Medical de Urgenta la Spitaleeste purtat de asistentele medicale si de medici si receptioneaza apelul de panica al pacientilor Receptor mobil wireless   Receptorul mobil sub forma de ceas purtat de chelner, informeaza sonor si luminos despre..
566,44Lei
Fără TVA:476,00Lei
Pager Receptie ptr. Sisteme de Apel Medical in Spitale de Urgenta IP67
Best
Producator: Apel Medical Wireless
Pager Receptie ptr. Sisteme de Apel Medical in Spitale de UrgentaPacientii apeleaza la butoanele de panica din salon si Asistenta sau Medicul de la Camera de Garda receptioneaza apelul de urgenta.​1. 1.54" TN color touch screen with GUI text menu2. Capacity of 999 pcs transmitters3. 3 group of alar..
503,37Lei
Fără TVA:423,00Lei
Producator: Apel Medical LoRa
tableta pentru gestionare apelui pentru un sistem de apel compatibil cu LoRa TM si cu OOK. Afisajul are un ecran de 10.1 inci, sistem de operare Android si slot de card SD. Apelurile pot fi anulate de pe statia de apelare sau direct de pe receptor. Volumul ajustabil poate fi reglat in functie de med..
3007,13Lei
Fără TVA:2527,00Lei
Producator: Apel Medical LoRa
Pager compatibil cu tehnologia LoRa, cu afisaj LCD de 1.54”, touchscreen, pentru sisteme de apelare wireless. Pager-ul se poate conecta doar cu gateway-ul W811- S101-JX500.CARACTERISTICI∙ Ecran LCD de 1.54”, touchscreen∙ Cablu mini USB∙ ID-urile transmitatoarelor pot fi personalizate∙ Poate stoca 64..
767,55Lei
Fără TVA:645,00Lei
Panou Afisaj ptr Sistem Apel Medical de Urgenta Spitale
Best
Producator: Apel Medical Wireless
Panou Afisaj ptr Sistem Apel Medical de Urgenta Spitale - Montare in Camera de Garda ptr Asistente si Medici.Afisaj wireless digital cu indicare luminoasa si sonora. Afiseaza apelul, data, ziua si ora, cu o capacitate de 256 de statii de apel si o coada de asteptare de 30 apeluri. Nivelul volumul..
437,92Lei
Fără TVA:368,00Lei
Producator: Apel Medical LoRa
Receptor fix cu indicare luminoasa/sonora si ceas, cu port RJ45 si buton de reset. Nivelul volumului este ajustabil, iar tonurile de apel sunt selectabile. Caracterele se pot vedea clar de la distanta de 30 de metri. Este un receptor de tip alfanumeric. Acesta se conecteaza prin LAN cu gateway si af..
2109,87Lei
Fără TVA:1773,00Lei
Producator: Apel Medical LoRa
Receptor fix compatibil cu tehnologia LoRa, cu indicare luminoasa/ sonora, ceas, port RJ45, buton de reset, cu doua afisaje. Nivelul volumului este ajustabil, iar tonurile de apel sunt selectabile. Caracterele se pot vedea clar de la distanta de 30 de metri. Este un receptor de tip alfanumeric. Aces..
2404,99Lei
Fără TVA:2021,00Lei
Panou de Afisare ptr Sistem de Apel Medical de Urgenta Spital
Best
Producator: Apel Medical Wireless
Panou de Afisare ptr Sistem de Apel Medical de Urgenta SpitalMontare in Camera de Garda ptr Asistente si MediciReceptor fix cu indicare luminoasa / sonora. Are o capacitate de 256 statii de apelare si o coada de asteptare de 10 apeluri. Afiseaza ultimele 3 apeluri concomitent si poate deru..
1128,12Lei
Fără TVA:948,00Lei
Producator: Apel Medical Wireless
Afisaj cu Ecran Dublu ptr Sistem de Apel Medical de Urgenta pentru SpitaleReceptor fix cu ecran dublu si indicare luminoasa sonoraDESCRIERE: Receptor fix cu ecran dublu si indicare luminoasa / sonora. Are o capacitate de 256 statii de apelare si o coada de asteptare de 10 apeluri. Afiseaz..
1426,81Lei
Fără TVA:1199,00Lei
Amplificator de semnal cu cascadare UTP Amplificator de semnal cu cascadare UTP
Best
Producator: Apel Medical Wireless
      Repetor de semnale RF utilizat la  extinderea razei de acoperire a sistemului de apel wireless. Suporta cascadarea pe cablu UTP.  Are doua moduri de functionare: repetarea tuturor semnalelor primite sau repetarea semnalelor de la sursele autorizate in prealabil..
474,81Lei
Fără TVA:399,00Lei
Producator: Apel Medical Wireless
Gateway-ul cu tehnologia LoRa este utilizat la extinderea razei de acoperire a sistemelor de apel medical wireless. Poate repeta semnalele din banda de frecventa de 433,92MHz si are doua moduri de functionare: repetarea tuturor semnalelor (doar un repetor in acelasi sistem) sau repetarea semnalelor ..
1212,61Lei
Fără TVA:1019,00Lei
Gateway cu tehnologia OOK, utilizat la extinderea razei de acoperire a sistemelor de apel wireless. Poate repeta semnalele din banda de frecventa de 433,92MHz si are doua moduri de functionare: repetarea tuturor semnalelor (doar un repetor in acelasi sistem) sau repetarea semnalelor de la sursele in..
767,55Lei
Fără TVA:645,00Lei
Producator: Sisteme apel spital
Centrala Apel Medical Wireless cu modul receptorInclude sursa de alimentare..
916,30Lei
Fără TVA:770,00Lei
Producator: Sisteme apel spital
Buton panica, montaj pe perete...
177,31Lei
Fără TVA:149,00Lei
Producator: Sisteme apel spital
Buton panica, montaj pe perete, cu tasta confirmare pentru asistenta...
299,88Lei
Fără TVA:252,00Lei
Afişare de la 1 la 33 din 33 (1 pagini)
Folosim cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati calitatea navigarii web si functionalitatea site-ului.
Continuand sa navigati pe site-ul nostru sunteti de acord cu faptul ca folosim cookie-uri.
Pentru informatii suplimentare accesati link-ul Conditii Comerciale si Confidentialitate.