Categorii
Cos Golire Cos

Instalare Automatizare Poarta

Instalare Automatizare Poarta

Instalare, montaj, sistem de automatizare poarta batanta si culisanta de diferite branduri ( Motorline, Ditec, Nice, Roger, Quiko, Beninca, BFT, Came etc ).

Pachetul include manopera pentru 8 ore de lucru efectuat de o echipa formata din 2 tehnicieni specializati in instalari sisteme de securitate :- Sisteme supraveghere video- Sisteme alarma Efractie- Sisteme alarma Incendiu- Automatizari porti- Antifurt magazin- Sisteme apel medical- Instalare interfo..
1190,00Lei
Fără TVA:1000,00Lei
Manopera Instalare si punere in functiune sistem de automatizare poarta Batanta pentru control acces autovehicule.Nota:Aceasta oferta de manopera este valabila doar in Bucuresti si Ilfov.Aceasta oferta este doar pentru manopera si nu include echipamentele, cablurile si materiale auxiliare necesare p..
1428,00Lei
Fără TVA:1200,00Lei
Manopera Montaj instalare Sistem Automatizare Poarta Culisanta
Best
Manopera Instalare si punere in functiune sistem de automatizare poarta culisanta pentru control acces autovehicule.Nota:Aceasta oferta de manopera este valabila doar in Bucuresti si Ilfov.Aceasta oferta este doar pentru manopera si nu include echipamentele, cablurile si materiale auxiliare necesare..
1428,00Lei
Fără TVA:1200,00Lei
Afişare de la 1 la 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati calitatea navigarii web si functionalitatea site-ului.
Continuand sa navigati pe site-ul nostru sunteti de acord cu faptul ca folosim cookie-uri.
Pentru informatii suplimentare accesati link-ul Conditii Comerciale si Confidentialitate.