Categorii
Cos Golire Cos

Instalare Automatizare Poarta

Instalare Automatizare Poarta

Instalare, montaj, sistem de automatizare poarta batanta si culisanta de diferite branduri ( Motorline, Ditec, Nice, Roger, Quiko, Beninca, BFT, Came etc ).

Manopera Instalare Sisteme Securitate 8 Ore Per Zi De Lucru
Best
Pachetul include manopera pentru 8 ore de lucru efectuat de o echipa formata din 2 tehnicieni specializati in instalari sisteme de securitate :- Sisteme supraveghere video- Sisteme alarma Efractie- Sisteme alarma Incendiu- Automatizari porti- Antifurt magazin- Sisteme apel medical- Instalare interfo..
1190,00Lei
Fără TVA:1000,00Lei
Manopera Montaj instalare Sistem Automatizare Poarta Batanta Manopera Montaj instalare Sistem Automatizare Poarta Batanta
Best
Manopera Instalare si punere in functiune sistem de automatizare poarta Batanta pentru control acces autovehicule.Nota:Aceasta oferta de manopera este valabila doar in Bucuresti si Ilfov.Aceasta oferta este doar pentru manopera si nu include echipamentele, cablurile si materiale auxiliare necesare p..
1428,00Lei
Fără TVA:1200,00Lei
Manopera Montaj instalare Sistem Automatizare Poarta Culisanta
Best
Manopera Instalare si punere in functiune sistem de automatizare poarta culisanta pentru control acces autovehicule.Nota:Aceasta oferta de manopera este valabila doar in Bucuresti si Ilfov.Aceasta oferta este doar pentru manopera si nu include echipamentele, cablurile si materiale auxiliare necesare..
1428,00Lei
Fără TVA:1200,00Lei
Afişare de la 1 la 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati calitatea navigarii web si functionalitatea site-ului. Conditii Comerciale si Confidentialitate.