Categorii
Cos Golire Cos

Instalare Control Acces Pontaj

Instalare Control Acces Pontaj

Instalare montaj sisteme de control acces usa si pontaj standalone sau in retea IP pentru un numar nelimitat de usi si de locatii. Sistemele oferite si carora le asiguram si montaj sunt fiabile, cu alimentare pe acumulator pentru a fi functionale si in caz de cadere a tensiunii. Un sistem de control acces si pontaj este alcatuit din cititoare de cartele de proximitate si amprente, electromagneti, bolturi sau yale electrice pentru blocarea usilor, amortizoare pentru usi si centrale de control acces. In situatii speciale montam turnicheti si usi rotative. Toate dispozitivele sunt conectate la un software de control acces si pontaj cu baza de date complexa care furnizeaza rapoarte de pontaj si de acces complete ( timp de lucru, timp de pauza,ore suplimentare, intarzieri, plecari mai devreme, absente etc.) Branduri: HID, Paradox, CDVI, Rosslare, Kantech, Conlan, Siemens, ZKteco, Dahua, Hikvision

Pretul include manopera pentru constatare si remediere pe loc a defectiunilor ce pot fi remediate pe loc fara costuri de echipamente suplimentare.In cazul in care este necesara inlocuirea sau repararea echipamentelor - se va face oferta suplimentara de manopera  si de echipamente.Daca nu se poa..
476,00Lei
Fără TVA:400,00Lei
Pachetul include manopera pentru 8 ore de lucru efectuat de o echipa formata din 2 tehnicieni specializati in instalari sisteme de securitate :- Sisteme supraveghere video- Sisteme alarma Efractie- Sisteme alarma Incendiu- Automatizari porti- Antifurt magazin- Sisteme apel medical- Instalare interfo..
1190,00Lei
Fără TVA:1000,00Lei
Manopera Instalare si punere in functiune Sistem de Control Acces si Pontaj pentru o Usa alcatuit din:1/2 Cititoare Cartele de Proximitate sau de AmprenteButon deschidereButon UrgentaElectromagnet/Yala Electrica/BoltAmortizor UsaCentrala Control Acces si PontajSoftware PontajNota:Aceasta oferta de m..
1190,00Lei
Fără TVA:1000,00Lei
Manopera Instalare si punere in functiune Sistem de Control Acces si Pontaj pentru o Usa alcatuit din:2/4 Cititoare Cartele de Proximitate sau de Amprente2 Butoane de deschidere2 Butoane de Urgenta2Electromagneti/2 Yale Electrice/2 Bolturi2Amortizoare de UsiCentrala Control Acces si PontajSoftware P..
1904,00Lei
Fără TVA:1600,00Lei
Manopera Montaj Sistem Control Acces cu Pontaj pentru 4 Usi
-46 %
Manopera Instalare si punere in functiune Sistem de Control Acces si Pontaj pentru 4 Usi alcatuit din:4/8 Cititoare Cartele de Proximitate sau de Amprente4 Butoane de deschidere4 Butoane de Urgenta4 Electromagneti/4 Yale Electrice/4 Bolturi4 Amortizoare de UsiCentrale Control Acces si PontajSoftware..
1927,80Lei 3570,00Lei
Fără TVA:1620,00Lei
Manopera Instalare si punere in functiune Bariera Auto pentru control acces autovehicule.Nota:Aceasta oferta de manopera este valabila doar in Bucuresti si Ilfov.Aceasta oferta este doar pentru manopera si nu include echipamentele, cablurile si materiale auxiliare necesare pentru efectuarea lucrarii..
1428,00Lei
Fără TVA:1200,00Lei
Manopera Instalare si punere in functiune sistem de automatizare poarta Batanta pentru control acces autovehicule.Nota:Aceasta oferta de manopera este valabila doar in Bucuresti si Ilfov.Aceasta oferta este doar pentru manopera si nu include echipamentele, cablurile si materiale auxiliare necesare p..
1428,00Lei
Fără TVA:1200,00Lei
Manopera Montaj instalare Sistem Automatizare Poarta Culisanta
Best
Manopera Instalare si punere in functiune sistem de automatizare poarta culisanta pentru control acces autovehicule.Nota:Aceasta oferta de manopera este valabila doar in Bucuresti si Ilfov.Aceasta oferta este doar pentru manopera si nu include echipamentele, cablurile si materiale auxiliare necesare..
1428,00Lei
Fără TVA:1200,00Lei
Manopera Instalare si punere in functiune Turnichet pentru control acces persoane.Nota:Aceasta oferta de manopera este valabila doar in Bucuresti si Ilfov.Aceasta oferta este doar pentru manopera si nu include echipamentele, cablurile si materiale auxiliare necesare pentru efectuarea lucrarii.Pretul..
1428,00Lei
Fără TVA:1200,00Lei
Manopera Instalare si punere in functiune montaj Interfon / Videointerfon bloc alcatuit din:Post Exterior de interfonie / videointerfoniePost Interior de interfonie / videointerfonieYala ElectricaAlimentatoare.Pretul este per apartament si nu include costul de montare a postului exterior si a yalei ..
119,00Lei
Fără TVA:100,00Lei
Manopera Instalare si punere in functiune Videointerfon Casa Vila alcatuit din:Post Exterior de videointerfoniePost Interior de videointerfonieYala ElectricaAlimentatoare.Nota:Aceasta oferta de manopera este valabila doar in Bucuresti si Ilfov.Aceasta oferta este doar pentru manopera si nu include e..
1190,00Lei
Fără TVA:1000,00Lei
Proiect Sistem Securitate pentru:Sisteme cu Camere de Supraveghere VideoSisteme de Alarma la EfractieSisteme de Alarmare la IncendiuSisteme de Control Acces si PontajNota:Aceasta oferta este doar pentru manopera de proiectare si nu include echipamentele, cablurile si materiale auxiliare necesare pen..
1547,00Lei
Fără TVA:1300,00Lei
Manopera Instalare montaj si punere in functiune Sistem de Control Acces Hotelier / Pensiune  etc alcatuit din:Incuietori care se potrivesc pe broasca existenta a usiiSoftware de control acces HotelierCartele si programator carteleEconomizor energiePretul este per element de montajNota:Aceasta ..
119,00Lei
Fără TVA:100,00Lei
Afişare de la 1 la 13 din 13 (1 pagini)
Folosim cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati calitatea navigarii web si functionalitatea site-ului.
Continuand sa navigati pe site-ul nostru sunteti de acord cu faptul ca folosim cookie-uri.
Pentru informatii suplimentare accesati link-ul Conditii Comerciale si Confidentialitate.