Categorii
Cos Golire Cos

Instalare Alarma Efractie

Instalare Alarma Efractie

Instalare Sisteme Alarma Efractie Paradox, Dsc, Ajax, Hikvision etc pe fir si Wireless, cu detecori de miscare de interior si de exterior cu imunitate la animale, cu posibilitate de comunicare gsm si gprs a starii de alarma. Asiguram montaj in Bucuresti si Ilfov dar si in restul tarii la pret ieftin!

Aceste sistemede alarmare antiefractie se preteaza sa fie montate la apartament, casa, vila, birou precum si in mediu industrial.

Pretul include manopera pentru constatare si remediere pe loc a defectiunilor ce pot fi remediate pe loc fara costuri de echipamente suplimentare.In cazul in care este necesara inlocuirea sau repararea echipamentelor - se va face oferta suplimentara de manopera  si de echipamente.Daca nu se poa..
476,00Lei
Fără TVA:400,00Lei
Pachetul include manopera pentru 8 ore de lucru efectuat de o echipa formata din 2 tehnicieni specializati in instalari sisteme de securitate :- Sisteme supraveghere video- Sisteme alarma Efractie- Sisteme alarma Incendiu- Automatizari porti- Antifurt magazin- Sisteme apel medical- Instalare interfo..
1190,00Lei
Fără TVA:1000,00Lei
Manopera Instalare si punere in functiune Kit Sistem Alarma Apartament alcatuit din:Kit Sistem Alarma cu Sirena de Exterior, Tastatura, Acumulatori, 1 Detector Nota:Aceasta oferta de manopera este valabila doar in Bucuresti si Ilfov.Aceasta oferta este doar pentru manopera si nu include echipam..
952,00Lei
Fără TVA:800,00Lei
Manopera Instalare si punere in functiune Kit Sistem Alarma Casa alcatuit din:Kit Sistem Alarma cu Sirena de Exterior, Tastatura, Acumulatori, 1 Detector + 4 Detectori SuplimentariNota:Aceasta oferta de manopera este valabila doar in Bucuresti si Ilfov.Aceasta oferta este doar pentru manopera s..
1190,00Lei
Fără TVA:1000,00Lei
Manopera Instalare si punere in functiune Kit Sistem Alarma Vila alcatuit din:Kit Sistem Alarma cu Sirena de Exterior, Tastatura, Acumulatori, 1 Detector + 9 Detectori SuplimentariNota:Aceasta oferta de manopera este valabila doar in Bucuresti si Ilfov.Aceasta oferta este doar pentru manopera s..
1904,00Lei
Fără TVA:1600,00Lei
Proiect Sistem Securitate pentru:Sisteme cu Camere de Supraveghere VideoSisteme de Alarma la EfractieSisteme de Alarmare la IncendiuSisteme de Control Acces si PontajNota:Aceasta oferta este doar pentru manopera de proiectare si nu include echipamentele, cablurile si materiale auxiliare necesare pen..
1547,00Lei
Fără TVA:1300,00Lei
Afişare de la 1 la 6 din 6 (1 pagini)
Folosim cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati calitatea navigarii web si functionalitatea site-ului.
Continuand sa navigati pe site-ul nostru sunteti de acord cu faptul ca folosim cookie-uri.
Pentru informatii suplimentare accesati link-ul Conditii Comerciale si Confidentialitate.