Categorii
Cos Golire Cos

Instalare Supraveghere Video

Instalare Supraveghere Video

Montaj camere supraveghere video

Instalare montaj Sisteme cu Camere de Supraveghere Video Full HD Megapixel Analogice si IP in Bucuresti si in Ilfov, Hikvision, Dahua, Qsee, TVT, Navaio etc.

Pretul include manopera pentru constatare si remediere pe loc a defectiunilor ce pot fi remediate pe loc fara costuri de echipamente suplimentare.In cazul in care este necesara inlocuirea sau repararea echipamentelor - se va face oferta suplimentara de manopera  si de echipamente.Daca nu se poa..
476,00Lei
Fără TVA:400,00Lei
Pachetul include manopera pentru 8 ore de lucru efectuat de o echipa formata din 2 tehnicieni specializati in instalari sisteme de securitate :- Sisteme supraveghere video- Sisteme alarma Efractie- Sisteme alarma Incendiu- Automatizari porti- Antifurt magazin- Sisteme apel medical- Instalare interfo..
1190,00Lei
Fără TVA:1000,00Lei
Manopera Instalare Kit 4 Camere Supraveghere Video
Best
Manopera Instalare sistem, montaj si punere in functiune Kit Supraveghere Video alcatuit din:4 Camere de supraveghere video analogice sau ip + DVR  / NVRin cazul in care aveti conexiune la internet facem si setarile necesare vizionarii camerelor de supraveghere de pe telefonul mobil sau de la d..
1190,00Lei
Fără TVA:1000,00Lei
Manopera Instalare si punere in functiune Kit Supraveghere Video alcatuit din:8 Camere de supraveghere video analogice sau ip + DVR  / NVRin cazul in care aveti conexiune la internet facem si setarile necesare vizionarii camerelor de supraveghere de pe telefonul mobil sau de la distanta!Nota:Ac..
1904,00Lei
Fără TVA:1600,00Lei
Manopera Montaj Kit Supraveghere Video 16 Camere
-28 %
Manopera Instalare si punere in functiune Kit Supraveghere Video alcatuit din:16 Camere de supraveghere video analogice sau ip + DVR  / NVRin cazul in care aveti conexiune la internet facem si setarile necesare vizionarii camerelor de supraveghere de pe telefonul mobil sau de la distanta!Nota:A..
2570,40Lei 3570,00Lei
Fără TVA:2160,00Lei
Proiect Sistem Securitate pentru:Sisteme cu Camere de Supraveghere VideoSisteme de Alarma la EfractieSisteme de Alarmare la IncendiuSisteme de Control Acces si PontajNota:Aceasta oferta este doar pentru manopera de proiectare si nu include echipamentele, cablurile si materiale auxiliare necesare pen..
1547,00Lei
Fără TVA:1300,00Lei
Afişare de la 1 la 6 din 6 (1 pagini)
Folosim cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati calitatea navigarii web si functionalitatea site-ului.
Continuand sa navigati pe site-ul nostru sunteti de acord cu faptul ca folosim cookie-uri.
Pentru informatii suplimentare accesati link-ul Conditii Comerciale si Confidentialitate.