Categorii
Cos Golire Cos

Blog RSS Feed

10 oct. Camere de Supraveghere Video HD TVI HDCVI AHD SDI IP Megapixel
0 265
  Camere de supraveghere video HD-TVI Turbo HD HDCVI HD-SDI - noua tehnologie pentru sisteme analogice HD Desi intram în era digitala, tehnologiile pentru sisteme de supraveghere video cu came..
20 sept. Camere de supraveghere video - tehnici de scanare a imaginii
0 357
  Camere de supraveghere video - tehnici de scanare a imaginii        In cadrul sistemelor de camere de supraveghere video tehnologiile de citire si afisare a informatiei captate de senzorul c..
27 feb. Sisteme alarma efractie - centrale cu atz
0 396
Sisteme alarma efractie - Dublarea zonelor unei centrale antiefractie Centrala de alarmare la efractie cu optiunea de dublare de zona sau ATZ ( Advanced Technology Zone ) este solutia economica s..
27 feb. Sisteme alarma - Detectori de miscare PIR si MW
0 251
Sisteme de alarma - Detectori miscare PIR si MW Senzorii de miscare sunt o componenta tehnica ce tin de sisteme de alarma care pot determina cantitatea masurata a proprietatilor fizice cum ar fi ..
09 aug. Avantaje camere supraveghere video si videorecorder dvr 960H
0 168
Avantaje camere supraveghere video si videorecordere dvr 960H   Tehnologia 960H este rezolutia de varf folosita de noile sisteme de supraveghere video cu inregistrare cu videorecorder dvr. Ace..
09 aug. Camere supraveghere video recorder H.264
0 467
Standardul de compresie H.264 la videorecordere dvr H.264 este un standard de codare video digitala a sistemelor de supraveghere video care se remarca printr-o rata de compresie ridicata fiind la..
08 aug. Camere supraveghere video | Cablare
0 790
Camere supraveghere video - cablare si instalare Multe elemente influenteaza major calitatea imaginii intr-un sistem de supraveghere video. In nenumarate cazuri, chiar daca se folosesc echipament..
01 aug. Camere supraveghere video | lentile asferice si cu corectie ir
0 328
Camere supraveghere video - lentile asferice si cu corectie IR   Camere supraveghere video - lentile asferice Aberatia de sfericitate este o imperfectiune optica. Aceasta apare datorita ref..
02 mar. Camere supraveghere video - Filtru infrarosu
0 177
  Importanta filtrului infrarosu pentru redarea exacta a culorilor pentru sisteme cu camere supraveghere video exterior Importanta functiei ICR in CCTV Pe timp de zi lumina infrarosie are un e..
02 mar. Automatizari porti batante culisante | blog
0 291
  Sisteme automatizari porti - prezentare Sistemele de automatizari porti batante si culisante necesita pentru instalare cunostinte primare de matematica (geometrie) si de electrica (se alimen..
02 mar. Camere supraveghere video analogice versus ip megapixel
0 454
  Camere supraveghere video analogice Cele mai raspandite camere supraveghere din acest moment sunt camerele de supraveghere video analogice care au evoluat la maximum posibil dat de tehnologi..
02 mar. Video interfoane | casa vila bloc
0 325
Vindem online si instalam video interfoane casa vila bloc la pret ieftin si calitate ridicata produse de Commax, Samsung, Genway, Leelen, Rl, Dahua.    Videointerfoane casa vila bloc Binecu..
Afişare de la 1 la 12 din 17 (2 pagini)
Folosim cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati calitatea navigarii web si functionalitatea site-ului.
Continuand sa navigati pe site-ul nostru sunteti de acord cu faptul ca folosim cookie-uri.
Pentru informatii suplimentare accesati link-ul Conditii Comerciale si Confidentialitate.