Categorii
Cos Golire Cos

Cablu FTP cu Sufa

Cablu FTP cu Sufa

Cablu FTP cu sufa


Cablul FTP cu sufa cat 5e, este contruit din 8 conductori de cupru cu diametrul de 0.51 mm, torsadati, inveliti intr-o folie de aluminiu cu rol de ecran. FTP-ul cu sufa nu este un cablu standardizat in standardul ANSI/TIA/EIA-568-A. El este un cablu aparut din nevoia de a intinde cabluri pe distante cat mai mari, sufa avand rolul de sustinere mecanica. Cablul FTP cu sufa se foloseste la exterior. Mantaua poate fi din PVC sau din polietilena si este prevazuta cu protectie UV. Sufa este din otel galvanizat cu grosimea de 1.2mm. In portofoliul nostru de produse puteti gasi FTP cu sufa la role de 305 sau de 500m. De obicei FTP -ul cu sufa la rola 305m este de culoare gri, iar FTP-ul cu sufa la rola de 500m este negru. Pe comanda se poate aduce si FTP cu sufa la role de 1000m. 

Cablu FTP cu sufa I /m
Best
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCablu FTP cu sufa IManta PVC; Culoare: negru 8 fire de Cu; Ecran din folie de Al; Diametru fir 0.51mm; Diametru sufa 1.2mm; !!! Tambur de 305m. Se vinde doar la tambur..
2,98Lei
Fără TVA:2,50Lei
Cablu FTP cu sufa 2 /m
Best
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCablu FTP cu sufa 2Manta PVC; Culoare: negru 8 fire de Cu; Ecran din folie de Al; Diametru fir 0.51mm; Diametru sufa 1.2mm; !!! Tambur de 500m. Se vinde doar la tambur..
3,33Lei
Fără TVA:2,80Lei
Afişare de la 1 la 2 din 2 (1 pagini)
Folosim cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati calitatea navigarii web si functionalitatea site-ului.
Continuand sa navigati pe site-ul nostru sunteti de acord cu faptul ca folosim cookie-uri.
Pentru informatii suplimentare accesati link-ul Conditii Comerciale si Confidentialitate.