Categorii
Cos Golire Cos

Canal cabluri

Canal cabluri
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 100x40Canalul de cablu este confectionat din PVC de culoare alba. Se poate fixa cu usurinta datorita orificiilor existente (nu necesita gaurire). Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina. Prezentare : Baghete de 2m. Dimensiuni (latime x grosime..
8,12Lei
Fără TVA:6,82Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 100x60Canalul de cablu este confectionat din PVC de culoare alba. Se poate fixa cu usurinta datorita orificiilor existente (nu necesita gaurire). Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina. Prezentare : Baghete de 2m. Dimensiuni (latime x grosime..
10,19Lei
Fără TVA:8,56Lei
Canal Cablu PVC 120x60
Best
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 120x60Canalul de cablu este confectionat din PVC de culoare alba. Se poate fixa cu usurinta datorita orificiilor existente (nu necesita gaurire). Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina. Prezentare : Baghete de 2m. Dimensiuni (latime x grosime..
0,00Lei
Fără TVA:0,00Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 12x12Canalul de cablu este confectionat din PVC de culoare alba. Se poate fixa cu usurinta datorita orificiilor existente (nu necesita gaurire). Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina. Prezentare : Baghete de 2m. Dimensiuni (latime x gro..
0,73Lei
Fără TVA:0,61Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 15x10Canalul de cablu este confectionat din PVC de culoare alba. Se poate fixa cu usurinta datorita orificiilor existente (nu necesita gaurire). Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina. Prezentare : Baghete de 2m. Dimensiuni (latime x gro..
0,74Lei
Fără TVA:0,62Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 15x10 cu adeziv  Pat de cablu confectionat din PVC de culoare alba. Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina.Se poate fixa cu usurinta datorita benzii adezive de pe canal.Prezentare : baghete de 2m.Dimensiuni (latime x grosime): ..
1,19Lei
Fără TVA:1,00Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 16 x16Canalul de cablu este confectionat din PVC de culoare alba. Se poate fixa cu usurinta datorita orificiilor existente (nu necesita gaurire). Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina. Prezentare : Baghete de 2m. Dimensiuni (latime x gr..
0,93Lei
Fără TVA:0,78Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 16x16 cu adeziv  Pat de cablu confectionat din PVC de culoare alba. Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina.Se poate fixa cu usurinta datorita benzii adezive de pe canal.Prezentare : baghete de 2m.Dimensiuni (latime x grosime): ..
1,39Lei
Fără TVA:1,17Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 20x10Canalul de cablu este confectionat din PVC de culoare alba. Se poate fixa cu usurinta datorita orificiilor existente (nu necesita gaurire). Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina. Prezentare : Baghete de 2m. Dimensiuni (latime x gro..
1,18Lei
Fără TVA:0,99Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 20x10 cu adeziv  Pat de cablu confectionat din PVC de culoare alba. Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina.Se poate fixa cu usurinta datorita benzii adezive de pe canal.Prezentare : baghete de 2m.Dimensiuni (latime x grosime): ..
1,55Lei
Fără TVA:1,30Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 25 x16Canalul de cablu este confectionat din PVC de culoare alba. Se poate fixa cu usurinta datorita orificiilor existente (nu necesita gaurire). Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina. Prezentare : Baghete de 2m. Dimensiuni (latime x gr..
1,24Lei
Fără TVA:1,04Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 25x16 cu adeziv  Pat de cablu confectionat din PVC de culoare alba. Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina.Se poate fixa cu usurinta datorita benzii adezive de pe canal.Prezentare : baghete de 2m.Dimensiuni (latime x grosime): ..
1,86Lei
Fără TVA:1,56Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 25 x 25Canalul de cablu este confectionat din PVC de culoare alba. Se poate fixa cu usurinta datorita orificiilor existente (nu necesita gaurire). Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina. Prezentare : Baghete de 2m. Dimensiuni (latime x g..
1,84Lei
Fără TVA:1,55Lei
Canal Cablu PVC 25x25 adeziv
-100 %
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 25x25 cu adeziv  Pat de cablu confectionat din PVC de culoare alba. Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina.Se poate fixa cu usurinta datorita benzii adezive de pe canal.Prezentare : baghete de 2m.Dimensiuni (latime x grosime): 25 x ..
8,33Lei 0,00Lei
Fără TVA:7,00Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 40 x16Canalul de cablu este confectionat din PVC de culoare alba. Se poate fixa cu usurinta datorita orificiilor existente (nu necesita gaurire). Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina. Prezentare : Baghete de 2m. Dimensiuni (latime x gr..
2,11Lei
Fără TVA:1,77Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 40x16 cu adeziv  Pat de cablu confectionat din PVC de culoare alba. Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina.Se poate fixa cu usurinta datorita benzii adezive de pe canal.Prezentare : baghete de 2m.Dimensiuni (latime x grosime): ..
6,78Lei
Fără TVA:5,70Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 40 x 25Canalul de cablu este confectionat din PVC de culoare alba. Se poate fixa cu usurinta datorita orificiilor existente (nu necesita gaurire). Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina. Prezentare : Baghete de 2m. Dimensiuni (latime x g..
2,23Lei
Fără TVA:1,87Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 40x25 cu adeziv  Pat de cablu confectionat din PVC de culoare alba. Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina.Se poate fixa cu usurinta datorita benzii adezive de pe canal.Prezentare : baghete de 2m.Dimensiuni (latime x grosime): 40 x ..
3,46Lei
Fără TVA:2,91Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 40 x 40Canalul de cablu este confectionat din PVC de culoare alba. Se poate fixa cu usurinta datorita orificiilor existente (nu necesita gaurire). Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina. Prezentare : Baghete de 2m. Dimensiuni (latime x g..
4,34Lei
Fără TVA:3,65Lei
Canala Cablu PVC Podea 60x15
Best
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 60x15 Pardoseala Canalul de cablu este confectionat din PVC de culoare gri inchis. Se pot fixa cu usurinta datorita orificiilor existente (nu necesita gaurire).Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina.Prezentare : baghete de 2m.Dimensiuni ..
6,27Lei
Fără TVA:5,27Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu PVC 75x18 Pardoseala Canalul de cablu este confectionat din PVC de culoare gri inchis. Se pot fixa cu usurinta datorita orificiilor existente (nu necesita gaurire).Prezinta un sistem de prindere a capacului pe sina.Prezentare : baghete de 2m.D..
11,58Lei
Fără TVA:9,73Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu Perforat 25x25 ..
3,88Lei
Fără TVA:3,26Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu Perforat 40x40..
6,99Lei
Fără TVA:5,87Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu Perforat 40x60..
10,77Lei
Fără TVA:9,05Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu Perforat 60x40..
7,38Lei
Fără TVA:6,20Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiCanal Cablu Perforat 60x60..
14,76Lei
Fără TVA:12,40Lei
Afişare de la 1 la 26 din 26 (1 pagini)
Folosim cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati calitatea navigarii web si functionalitatea site-ului.
Continuand sa navigati pe site-ul nostru sunteti de acord cu faptul ca folosim cookie-uri.
Pentru informatii suplimentare accesati link-ul Conditii Comerciale si Confidentialitate.