Categorii
Cos Golire Cos

Cablu Alarma Efractie

Cablu Alarma Efractie

Cablu Alarma Efractie


Cablul de alarma este un cablu construit pentru a conecta echipamentele unui sistem de alarma de efractie. Sistemele de alarma de efractie sunt concepute pentru a detecta intrarea neautorizata a diverselor persoane in spatii rezidentiale, comerciale, industriale, militare, etc. 

Sistemele de alarma de efractie pot fi de sine statatoare sau pot fi combinate cu sisteme de alarma la incendiu sau cu sisteme CCTV (televiziune cu circuit inchis). 

Principalele elemente constituente ale unui sistem de alarma sunt: centrala, senzorii, elementele de alerta (sonerii, sirene), tastaturi, cabluri de alarma.

Cablul de alarma este construit din conductori de cupru litati, in general de 0.22mmp, cu diverse numere de perechi. Conductorii de cupru sunt acoperiti cu un ecran din folie de aluminiu. Mantaua este de obicei din PVC. Ecranul actioneaza ca o cusca Faraday, care reduce interferentele electromagnetice ce pot afecta semnalele transmise, dar poate reduce si radiatia electromagnetica generata de cablul de alarma, care poate interfera cu alte echipamente.

Cele mai folosite cabluri de alarma sunt: cablu de alarma 4x0.22, cablu de alarma 6x0.22, cablu de alarma 8x0.22, cablu de alarma 10x0.22, cablu de alarma 12x0.22. In afara de cablurile standard, din cupru, exista si cabluri de alarma din aluminiu cuprat. Avantajul lor este pretul mai mic, iar dezavantajele care tin de calitate sunt de neglijat, deoarece cablurile de alarma sunt cabluri pentru curenti slabi si se folosesc pe distante mici.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul securitatii, vindem si instalam cabluri antiefractie, cabluri electrice, cabluri pentru sistemele de alarma incendiu,supraveghere video sau control acces

Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiUtilizare: instalatii de alarmare pentru efractie Descriere:- manta exterioara de culoare gri, - ecran folie laminata de aluminiu,- folie de pvc - Fir de masa: cupru litat acoperit cu staniu - Conductor: 10 fire de cupru litat acoperite cu staniu Tem..
2,50Lei
Fără TVA:2,10Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiUtilizare: instalatii de alarmare pentru efractie Descriere:- manta exterioara de culoare gri, - ecran folie laminata de aluminiu,- folie de pvc - Fir de masa: cupru litat acoperit cu staniu - Conductor: 12 fire de cupru litat acoperite cu staniu Tem..
2,98Lei
Fără TVA:2,50Lei
Cablu alarma efractie 4x0.22/m
Best
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiUtilizare: instalatii de alarmare pentru efractie Descriere:- manta exterioara de culoare gri, - ecran folie laminata de aluminiu,- folie de pvc - Fir de masa: cupru litat acoperit cu staniu - Conductor: 4 fire de cupru litat acoperite cu staniu Temp..
1,13Lei
Fără TVA:0,95Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiUtilizare: instalatii de alarmare pentru efractie Descriere:- manta exterioara de culoare gri, - ecran folie laminata de aluminiu,- folie de pvc - Fir de masa: cupru litat acoperit cu staniu - Conductor: 6 fire de cupru litat acoperite cu staniu Temp..
1,49Lei
Fără TVA:1,25Lei
Cablu alarma efractie 8x0.22/m
Best
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiUtilizare: instalatii de alarmare pentru efractie Descriere:- manta exterioara de culoare gri, - ecran folie laminata de aluminiu,- folie de pvc - Fir de masa: cupru litat acoperit cu staniu - Conductor: 8 fire de cupru litat acoperite cu staniu Temp..
1,96Lei
Fără TVA:1,65Lei
Afişare de la 1 la 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati calitatea navigarii web si functionalitatea site-ului.
Continuand sa navigati pe site-ul nostru sunteti de acord cu faptul ca folosim cookie-uri.
Pentru informatii suplimentare accesati link-ul Conditii Comerciale si Confidentialitate.