Categorii
Cos Golire Cos

Cablu Incendiu

Cablu Incendiu

Cablu de Incendiu


Cablurile de incendiu sunt proiectate pentru utilizarea in comunicatiile interne, prin transmiterea semnalelor analogice si digitale. Ecranul protejeaza impotriva interferentelor electromagnetice. Cablul de incendiu poate fi normal (de obicei culoare rosie) sau cablu de incendiu cu rezistenta la propagarea flacarii (de obicei culoare portocalie) Un sistem de alarma de incendiu este alcatuit dintr-un set de echipamente care functionand impreuna, alerteaza persoanele cand este dectat fum sau flacara, prin semnale acustice si luminoase. Alarma este de obicei declansata de senzori de fum sau senzori de caldura. Cablul de incendiu are rolul de a lega toate echipamentele unui sistem de alarma.

Cablu Incendiu 1x2x0.8/m
Best
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiUtilizare: instalatii de alarmare pentru caz de incendiu Descriere:- manta ignifuga de culoare rosie, - ecran folie laminata de aluminiu,- folie de pvc - Fir de masa: cupru masiv acoperit cu staniu - Conductor: 2 fire de cupru masiv acoperite cu staniu&nb..
1,43Lei
Fără TVA:1,20Lei
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiUtilizare: instalatii de alarmare pentru caz de incendiu Descriere:- manta ignifuga de culoare rosie, - ecran folie laminata de aluminiu,- folie de pvc - Fir de masa: cupru masiv acoperit cu staniu - Conductor: 4 fire de cupru masiv acoperite cu staniu&nb..
1,63Lei
Fără TVA:1,37Lei
Cablu Incendiu 3x2x0.8/m
Best
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiUtilizare: instalatii de alarmare pentru caz de incendiu Descriere:- manta ignifuga de culoare rosie, - ecran folie laminata de aluminiu,- folie de pvc - Fir de masa: cupru masiv acoperit cu staniu - Conductor: 6 fire de cupru masiv acoperite cu staniu&nb..
2,39Lei
Fără TVA:2,01Lei
Cablu Incendiu 4x2x0.8/m
Best
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiUtilizare: instalatii de alarmare pentru caz de incendiu Descriere:- manta ignifuga de culoare rosie, - ecran folie laminata de aluminiu,- folie de pvc - Fir de masa: cupru masiv acoperit cu staniu - Conductor: 8 fire de cupru masiv acoperite cu staniu&nb..
2,96Lei
Fără TVA:2,49Lei
Cablu incendiu E30/E90 1x2x0.8/m
Best
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiUtilizare: instalatii de alarmare pentru caz de incendiu Descriere: - manta ignifuga culoare portocaliu, - ecran folie laminata de aluminiu, - folie de pvc, - Fir de masa: cupru masiv acoperit cu staniu - Conductor: 2 fire de cupru masiv acoperite cu..
3,45Lei
Fără TVA:2,90Lei
Cablu incendiu E30/E90 2x2x0.8/m
Best
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiUtilizare: instalatii de alarmare pentru caz de incendiu Descriere: - manta ignifuga culoare portocaliu, - ecran folie laminata de aluminiu, - folie de pvc, - Fir de masa: cupru masiv acoperit cu staniu - Conductor: 4 fire de cupru masiv acoperite cu..
3,13Lei
Fără TVA:2,63Lei
Cablu incendiu E30/E90 4x2x0.8/m
Best
Producator: Cabluri
Click pentru specificatiiUtilizare: instalatii de alarmare pentru caz de incendiu Descriere: - manta ignifuga culoare portocaliu, - ecran folie laminata de aluminiu, - folie de pvc, - Fir de masa: cupru masiv acoperit cu staniu - Conductor: 8 fire de cupru masiv acoperite cu..
5,65Lei
Fără TVA:4,75Lei
Afişare de la 1 la 7 din 7 (1 pagini)
Folosim cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati calitatea navigarii web si functionalitatea site-ului.
Continuand sa navigati pe site-ul nostru sunteti de acord cu faptul ca folosim cookie-uri.
Pentru informatii suplimentare accesati link-ul Conditii Comerciale si Confidentialitate.