Categorii
Cos Golire Cos

Lacate auto rulote barci snowmobile

Lacate auto rulote barci snowmobile

Lacate auto rulote barci snowmobile

Sistem de protectie tip lacat pentru auto, rulote, barci, snowmobile. Sisteme de inchidere antifurt pentru auto, rulote, barci, snowmobile de diferite dimensiuni.

          - Sistem antifurt auto pentru blocarea volanului MasterLock (SUA)         - MASTER LOCK (SUA) este un brand cunoscut in toata lumea, fiind sinonim cu soliditatea si inventivitatea, solutiile sale tehnice inspira..
341,53Lei
Fără TVA:287,00Lei
         - Sistem antifurt auto, de securitate ridicata pentru blocarea volanului MasterLock (SUA)        - Este cunoscut faptul ca orice sistem electronic de securitate, oricat de sofisticat ar fi, este indicat sa fie dublat ..
390,32Lei
Fără TVA:328,00Lei
Unde se foloseste:        - Poate fi folosit impreuna cu lacatul in forma de U sau cu suruburile T        - Recomandat de catre Politia de Coasta si companiile de asigurari       Tehnologie:   &..
480,76Lei
Fără TVA:404,00Lei
Unde se foloseste:         - Ofera protectie maxima impotriva furtului         - Recomandat pentru asigurarea snowmobilelor cu risc mare de furt Tehnologie:         - Lacat in fo..
489,09Lei
Fără TVA:411,00Lei
Unde se foloseste:        - Nivel mare de protectie impotriva hotilor de rulote si remorci        - Recomandat pentru asigurarea rulotelor si remorcilor predispuse la furt        - Recomandat de compan..
997,22Lei
Fără TVA:838,00Lei
Unde se foloseste:         - Ofera un grad inalt de protectie pentru rulote si remorci impotiva furtului         - Recomandat pentru asigurarea rulotelor si remorcilor predispuse la furt      &nbs..
1050,77Lei
Fără TVA:883,00Lei
Afişare de la 1 la 6 din 6 (1 pagini)
Folosim cookies si alte tehnologii similare pentru a imbunatati calitatea navigarii web si functionalitatea site-ului.
Continuand sa navigati pe site-ul nostru sunteti de acord cu faptul ca folosim cookie-uri.
Pentru informatii suplimentare accesati link-ul Conditii Comerciale si Confidentialitate.